Η "μάχη" του Γιώργου Χρυσοστόμου με το αλκοόλ - «Το έκοψα όταν...»

«Οι πρώτες μέρες χωρίς αλκοόλ ήταν υπέροχες, μετά το τρίμηνο άρχισε να ζορίζει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11) ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να κόψει το αλκοόλ, όταν μάλωσε με τον καλύτερο του φίλο.

Πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είχε εξομολογηθεί πως η απόφασή του αυτή να σταματήσει να πίνει αλκοόλ τον βοήθησε να χάσει πολλά κιλά.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρυσοστόμου

«Κάποια στιγμή μάλωσα με κάποιον φίλο μου για δουλειά. Από την μέρα που μαλώσαμε σταμάτησα να πίνω αλκοόλ.

Τώρα μιλάμε και κάθε χρόνο γιατί έχουμε επέτειο, το γεγονός αυτό έχει καταγραφεί σαν κάτι θετικό. Εγώ έφταιγα. Εκείνη την ώρα που τσακωθήκαμε δεν ήθελα να πιω και πήγα σπίτι.

Το αλκοόλ δεν ήταν πρόβλημα, δεν πήγα στο ΚΕΘΕΑ, απλά είπα πώς κάποια στιγμή αυτό πρέπει να το σταματήσω, όπως κάποιος κόβει το κρέας. Είχε αρχίσει να μου δημιουργεί εκνευρισμό.

Το αλκοόλ μπαίνει μετά από μια παράσταση γιατί δεν υπάρχει ενδιάμεση περιοχή για να ηρεμήσει ένας ηθοποιός μετά την υπερένταση στην οποία εκτίθεται. Το ότι εκτίθεσαι σε πολύ κόσμο αυτό ψυχικά είναι βάρβαρο.

Οι πρώτες μέρες χωρίς αλκοόλ ήταν υπέροχες, μετά το τρίμηνο άρχισε να ζορίζει, αλλά τότε είχε έρθει ο κορωνοϊός. Δεν πήγα και στο ΚΕΘΕΑ, απλά κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το κόψω», είπε χαρακτηριστικά.

"Έχω βγει με θαυμάστριά μου αλλά το κατάλαβα εκ των υστέρων"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται από τις γυναίκες.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει τύχει να βγει με θαυμάστρια του.

«Οι γυναίκες είναι ένα πιο εξελιγμένο νοητικά και ψυχολογικά είδος από τους άνδρες. Δεν μπορείς να τις αποκωδικοποιήσεις. Οφείλεις να μην συμφιλιωθείς μαζί τους. Είναι πολύ δύσκολη η συνεννόηση αλλά αυτό έχει να κάνει με την εποχή.

Στα social media δεν μπορεί να με προσεγγίσει κάποια γυναίκα. Δεν θα δώσω ευκαιρία να βγω με κάποια από τα social. Έχω βγει με θαυμάστριά μου αλλά το κατάλαβα εκ των υστέρων».