Ζωή Δημητράκου: Η πρώτη βόλτα με τον ενός μηνός γιο της και η αποκάλυψη για το όνομά του

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ζωή Δημητράκου: Η πρώτη βόλτα με τον ενός μηνός γιο της και η αποκάλυψη για το όνομά του

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες η Ζωή Δημητράκου και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς είναι ο καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θανάση Πολυχρονόπουλο.

Η ευχάριστη είδηση είχε γίνει γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς η ίδια είναι αρκετά ενεργή και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας 8/11 θέλησε να κάνει την πρώτη βόλτα με τον ενός μηνός γιο της και ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Σήμερα ο Λεωνίδας μας έχει γενέθλια παιδιά! 1 μήνας απόλυτης ευτυχίας… ευτυχίας που σαν και αυτή δεν είχε νιώσει η ψυχή μας μέχρι τώρα!

Το γιορτάσαμε λοιπόν με την πρώτη επίσημη μεγάλη βόλτα μας στη μαρίνα του Φλοίσβου! Και εννοείται οι ευχές σας είναι πάντα καλοδεχούμενες και μας κάνουν πολύ χαρούμενους!!!».

Η ανάρτηση της Ζωής Δημητράκου

Σαν να μην γέννησε ποτέ - Έτσι είναι το σώμα της Ζωής Δημητράκου 3,5 εβδομάδες μετά τον τοκετό

Μαμά έγινε η Ζωή Δημητράκου πριν περίπου ένα μήνα. Η όμορφη γυμνάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Θανάση Πολυχρονόπουλο.

Η ίδια μπορεί να κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, ωστόσο μετά τον τοκετό μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της αλλά και την περιόδο της εγκυμοσύνης της.

Αυτή τη φορά, η Ζωή θέλησε να μας δείξει πως είναι το σώμα της, 3,5 εβδομάδες μετά την γέννηση του γιου της. Όπως βλέπουμε από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είναι σαν να μην γέννησε ποτέ!

Το σώμα της Ζωής Δημητράκου 3,5 εβδομάδες μετά τον τοκετό