Στηβ Μιλάτος: Σε ποια σειρά αναμένεται να "εισβάλλει";

Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στηβ Μιλάτος: Σε ποια σειρά αναμένεται να

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, βρέθηκε ο Στηβ Μιλάτος το μεσημέρι της Δευτέρας 8/11. Το γνωστό μοντέλο μετά από την αποχώρηση του από το σπίτι του Big Brother, αποκάλυψε ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα μπει στην καθημερινή σειρά του σταθμού «Μόλις Χθες». «Θα κάνω έναν συγκρατούμενο του Μιχάλη που τον υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας.

Θα είμαι καλό παιδί. Θα μάθετε πολλά πράγματα και απλά θα πω ότι θα γίνει μια μεγάλη… τούμπα γιατί θα του φέρω μια πληροφορία που θα του αλλάξει όλη τη ζωή και δεν θα το πιστεύει ούτε ο ίδιος. Έχει βγει από τη φυλακή και θα πάω να τον βρω. Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά».

"Στην τελική τριάδα θα είναι..." - Αυτά είναι τα φαβορί του πρώην παίκτη του Big Brother 2

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) ο Στηβ Μιλάτος. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το Big Brother, ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, το μοντέλο αποκάλυψε και τους παίκτες που ίσως καταφέρουν να φτάσουν στην τριάδα του τελικού.

«Ο Κώστας Στυλιανάκης θα είναι πιστεύω στην τελική τριάδα. Οι άλλοι δύο θα είναι ο Νικόλας Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή νομίζω».

Σχετικά με το αν θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά είπε: «Θα ήθελα να κάνω μια στήλη με τα δικά μου, να έχει να κάνει με τη μόδα και γενικά με αυτό που ξέρω να κάνω. Δεν θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρω».