Έξαλλος ο Τάσος Ξιαρχό - «Οι αστυνομικοί δε μου δημιούργησαν πρόβλημα, οι δημοσιογράφοι μου δημιούργησαν»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Τάσος Ξιαρχό - «Οι αστυνομικοί δε μου δημιούργησαν πρόβλημα, οι δημοσιογράφοι μου δημιούργησαν»

Πριν από λίγες ημέρες είχε δημιουργηθεί ο κακός χαμός σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά της Μέρης. Μεταξύ άλλων φαίνεται πως ο γνωστός χορογράφος μετά από την περιπέτεια με την υγεία του καθώς προσπάθησε να βάλει τέλος, επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ μιας και εχθές ο ίδιος μαζί με την Μέρη συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το είχαμε συνηθίσει να είναι αρκετά ενεργός. Το απόγευμα της Δευτέρας 8/11 ο ίδιος αποφάσισε να κάνει κάποιες αναρτήσεις μέσα από τα insta story προκειμένου να αποκαλύψει τον διάλογο που είχε με τους αστυνομικούς όπου συνάντησε.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

«Να λέμε και τα fun fact, τα αστεία της υπόθεσης. Όπως είμαι εδώ, κοντά στην περιοχή μου, με σταματάνε οι ΔΙ.ΑΣ. και λέω «Θεέ μου» και μου λένε «Τι κάνεις φίλε;», ήταν μάλλον αυτοί που εκείνη τη μέρα με ψάχνανε και μου λένε, «Τώρα καλά είσαι; Που πας;».

Λέω όχι μια χαρά, όλα καλά. Καλοί άνθρωποι οι αστυνομικοί, δε μου δημιούργησαν κανένα θέμα, μόνο οι δημοσιογράφοι μου δημιούργησαν. Για να το ξανασκεφτούμε για τους αστυνομικούς…».

"Δεν χρειάστηκε να πω κάποια συγνώμη" - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την συνάντησή του με την Μέρι

Ο Τάσος Ξιαρχό συναντήθηκε πριν μερικές ώρες με την Μέρι, την κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά και τα ρούχα της, με τον γνωστό χορογράφο να είναι εμφανώς μετανιωμένος.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε την συνάντησή του με την κοπέλα αλλά και τα όλα όσα είπαν μεταξύ τους.

«Περίμενα να ήταν μια σύντομη συνάντηση, αλλά περάσαμε ένα πολύ όμορφο τρίωρο είπαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα, αλήθειες, όχι για το μεταξύ μας για το τι συνέβη αλλά για όλο αυτό που βιώνουμε στην κοινωνία γύρω μας. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ανακουφισμένος, που μίλησα με την Μέρι από κοντά που ακόμα και για το όνομά της με κριτίκαραν άσχημα ότι το έγραψα λάθος. Δεν γράφεται με «αι» αλλά με «ε» γιατί προέρχεται από μια γαλλική λέξη που σημαίνει θάλασσα. Κατάλαβα πλέον πως ότι και να πεις, όπως και να το πεις θα κριθεί.

Δεν χρειάστηκε να πω κάποια συγνώμη, έχει ειπωθεί εδώ και μέρες από μηνύματα. Δεν ήρθε από κοντά η Μέρι για να της πω ξανά μια συγνώμη και ήταν πολύ ανοιχτή και ήταν πολύ ανακουφιστικό ότι δεν ήρθε να το δει από τα μάτια μου, γιατί το έχει βιώσει από την ενέργεια μου τις τελευταίες μέρες. Ήρθε ξεκάθαρα να γνωριστούμε γιατί γενικά πιστεύω στην ζωή μου, πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Επειδή το πιστεύει και η ίδια, θεωρώ πως όλο αυτό προέκυψε για κάτι που στο μέλλον μπορεί να βοήθησα κάποιον άλλον για όλο αυτό που συμβαίνει.

Η συγγνώμη δεν πρέπει να είναι μόνο λόγια και το λέω πολύ πραγματικά, ακόμη και με ένα νεύμα μπορεί να ειπωθεί με πολύ δύναμη. Είμαι πολύ πληγωμένος από ανθρώπους που νόμιζα ότι είχα κοντά μου και με άδειασαν στον βωμό της καλής φήμης».