Την είπε σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες - Η ερώτηση για την Καραβάτου που εξόργισε τον Κρατερό

"Δεν είναι θέμα συζήτησης σε μια συνθήκη πρεμιέρας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την είπε σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες - Η ερώτηση για την Καραβάτου που εξόργισε τον Κρατερό

Η κάμερα του Happy Day το βράδυ της Δευτέρας 8/11 βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Η Κυρία επιθεώρηση" των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου στο Θέατρο Βέμπο και εννοείται πως απέσπασε δηλώσεις από τον Κρατερό Κατσούλη.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στις κάμερες για την ζωή του, την επαγγελματική αλλά και προσωπική, αλλά όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον θάνατο της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου η αντίδρασή του ήταν απρόσμενη.

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη

«Είμαι ευτυχής που δεν έχω τηλεόραση φέτος. Δε μου λείπει καθόλου. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με χαρά στη μυθοπλασία. Τα πρωινά έχω τα παιδάκια μου που ξυπνάνε 7 το πρωί και έχουμε να φτιάξουμε τα πρωινά, ιστορίες… Να πάμε στο σχολείο…» είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης ενώ όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απώλεια της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου (δείτε εδώ φωτογραφίες της), ο ηθοποιός σχολίασε: «Οι απώλειες των ανθρώπων, θα μου επιτρέψετε με πολλή αγάπη να σας πω, πως δεν είναι θέμα συζήτησης σε μια συνθήκη πρεμιέρας».

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου για τον χαμό της μητέρας της

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης της μαμάς της από τη βάφτιση της κόρης της Αέλιας και έγραψε: “Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου.

Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς.

Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου.