Παντρεύεται πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού - Αυτός είναι ο μελλοντικός σύζυγός της

Είναι γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύεται πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού - Αυτός είναι ο μελλοντικός σύζυγός της

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την φετινή συμμετοχή του στο The Voice έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του κι όπως καταλαβαίνετε το κοινό ενδιαφέρεται να μάθει πράγματα για την ζωή του σαν τρελό.

Το Youweekly.gr το μεσημέρι της Δευτέρας 8/11 σας αποκάλυψε πως πρώην σύντροφός του μπήκε στο The Voice και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι ενώ εκείνος μάλιστα την αποθέωσε. Σήμερα, Τρίτη 9/11 θα φέρουμε στο φως ακόμα μια σχέση του τραγουδιστή για την οποία λίγοι γνώριζαν.

Ποια είναι η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τον φημολογούμενο έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού με την όμορφη χορογράφο-ηθοποιό Αναστασία Δρακά, πίσω στο 2015. Κανείς από τους δύο όμως δεν επιβεβαίωσε ποτέ (αλλά ούτε και διέψευσε) την ύπαρξη σχέσης.

Το 2020 η Αναστασία Δρακά και ο Μάριος Κούμας σχεδίαζαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο τα σχέδια τους “ναυάγησαν” λόγω κορωνοϊού.

Η νεαρή χορεύτρια φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης, 8 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε”, όπου αναφέρθηκε και στον επικείμενο γάμο της με τον τραγουδιστή.

Αυτός είναι ο σύντροφος της πρώην σχέσης του Κωνσταντίνου Αργυρού

“Υπολογίζαμε χωρίς να έχουμε ορίσει για να παντρευτούμε και να το προγραμματίσουμε. Αλλά τα σχέδια μας πήγαν λίγο πίσω έως πολύ, όπως και για πολλά ζευγάρια. Οπότε το αφήσαμε στον αέρα και βλέπουμε. Εκτός αν μπούμε σε μία εκκλησία, παντρευτούμε οι δυο μας και τέλειωσε”, είπε η Δρακά.

Η πρόταση γάμου της έγινε το 2018. Εκείνος είχε κρύψει το δαχτυλίδι σε συσκευασία αρώματος με την ίδια να μην καταλαβαίνει από την αρχή για το τι συνέβαινε, μέχρι που εκείνος γονάτισε.