Μελαχρινή, κούκλα και πολύ γνωστή - Σε σχέση με ηθοποιό του Τατουάζ ο "Νικηφόρος" από τον Σασμό

Βρισκόταν σε σχέση και χώρισε για να είναι μαζί του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελαχρινή, κούκλα και πολύ γνωστή - Σε σχέση με ηθοποιό του Τατουάζ ο

Μετά την κούκλα σύντροφο του Πετρή, ή αλλιώς του Κώστα Νικούλι από τον Σασμό είπαμε να σας δείξουμε και ποια είναι η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Αμούτζα που ενσαρκώνει τον ρόλο του Νικηφόρου στην σειρά του ALPHA.

Ο Γιώργος Αμούτζας εκτός από την επιτυχία που γνωρίζει στην επαγγελματική του ζωή διανύει και την πιο όμορφη περίοδο στα προσωπικά του. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες έχει δεσμό με το μοντέλο και ηθοποιό από την Κύπρο, την Έλενα Πιερίδου, την οποία έχουμε δει σε γνωστές σειρές όπως το Τατουάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν διαδικτυακά κοντά στην πρώτη καραντίνα τον προηγούμενο Μάρτιο αλλά βρέθηκαν από κοντά τον περασμένο Ιούνιο μετά το τέλος του πρώτου lockdown όταν η ηθοποιός ταξίδεψε στην Αθήνα για να τον συναντήσει.

Από τότε το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί και απολαμβάνει τον έρωτά του. Η Έλενα Πιερίδου αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός μέσα από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα είχε μια σχέση για πολλά χρόνια.

"Ναι είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε σχέση, είχαμε κάποια θέματα λόγω απόστασης. Μένει στην Ελλάδα, είμαστε περίπου τρία χρόνια μαζί. Πιο παλιά βρισκόμασταν πολύ πιο σπάνια και έχουμε περάσει κρίση. Τώρα ευλπιστώ να βρισκόμαστε πιο συχνά. Είναι δύσκολο να μετακομίσει γιατί έχει μια σταθερή δουλειά. Εγώ δεν σκέφτηκα να μετακομίσω στην Αθήνα.

Είναι άλλοι οι ρυθμοί, νομίζω θα μου στοιχίσει να αφήσω τους δικούς μου." , είχε πει σε συνέντευξή της το 2018.

Όταν γνώρισε τον Γιώργο Αμούτζα, όμως, όλα άλλαξαν και κατάλαβε ότι ο έρωτα της καλούσε. Για μια ακόμη φορά, μάλιστα, την καλούσε στην Ελλάδα. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και κάνουν ήδη κοινά σχέδια μαζί, χωρίς όμως να βιάζονται.

Η σύντροφος του Γιώργου Αμούτζα από τον Σασμό

Έλενα Πιερίδου

Έλενα Πιερίδου Γιώργος Αμούτζας

Έλενα Πιερίδου Γιώργος Αμούτζας  Σασμός