«Κάγκελο» όλοι στο Πρωινό - «Μετά τον πατέρα μου, ο Λιάγκας είναι ο ωραιότερος άντρας»

Έμειναν Σκορδά - Λιάγκας με την ατάκα της καλεσμένης τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κάγκελο» όλοι στο Πρωινό - «Μετά τον πατέρα μου, ο Λιάγκας είναι ο ωραιότερος άντρας»

Το πρωί της Τρίτης (9/11), η εκπομπή Πρωινό υποδέχθηκε την Κάτια Ταραμπάνκο, λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της στο Open, η οποία δε δίστασε να κάνει μία απρόσμενη αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο παρουσιάστρια είπε πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Ελλάδα μετά τον μπαμπά της.

Η ατάκα της Κάτιας Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό

«Κι εσένα σαφώς σε θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες της Ελλάδας», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο αφού εξήγησε πως ο μπαμπάς της είναι ο πιο ωραίος άντρας.

Εντάξει, ωραία. Τον μπαμπά της και εμένα. Μας βλέπει σαν τον μπαμπά της. Είναι η χαμένη μας κόρη…» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Άμα είναι 25 ετών, τι θες να σε βλέπει;», απάντησε η Φαίη Σκορδά η οποία δεν γινόταν να μην πάρει μέρος στη συγκεκριμένη συζήτηση.

Αυτός είναι ο μπαμπάς της Κάτιας Ταραμπάνκο

Την Κάτια Ταραμπάνκο τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM και τότε είχαμε δει τη μαμά της να εμφανίζεται στο ριάλιτι για να κάνουν μαζί μία φωτογράφιση. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, εμφανίζεται σπάνια με τον μπαμπά του αν και του έχει μεγάλη αδυναμία.

Η η Κάτια Ταραμπάνκο αποφάσισε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους το πρόσωπο του μπαμπά της, μιας και το βράδυ της Δευτέρας (30/8), βγήκαν οικογενειακά για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο προφίλ του μπαμπά της στο Instagram, διαπιστώσαμε πως οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ και πως ο μπαμπάς του μοντέλου είναι πολύ γοητευτικός άντρας.