Αγγελική Νικολούλη: Η οικογένεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στο Φως στο Τούνελ

Είχε τελικά αίσιο τέλος η ιστορία;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη: Η οικογένεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στο Φως στο Τούνελ

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου υποδέχεται απόψε στην εκπομπή της, Mega Stories την Αγγελική Νικολούλη. Με αφορμή την εκπομπή της, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε πως η οικογένεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στο Φως στο Τούνελ.

«Αν υπάρχει μια Ελληνίδα ρεπόρτερ που έχει πολλές ιστορίες να αφηγηθεί αυτή είναι αναμφίβολα η Αγγελική Νικολούλη. Οι ιστορίες της είναι σκοτεινές, ποτισμένες με αίμα, αγωνία, άγρια ένστικτα. Υποθέσεις που θέλησε να εξιχνιάσει, υποθέσεις που την στοίχειωσαν μέχρι να φτάσει στην αλήθεια .

Πώς οδήγησε τον δολοφόνο της Κικής Κούσογλου στη σκηνή του εγκλήματος; Πώς απέσπασε την ομολογία του φόνου από ανήλικα στην υπόθεση του Άλεξ; Πως αποφάσισε να καθίσει στην κενή θέση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη τραπεζαρία της σχολής, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους κρητικούς νταήδες; Ιστορίες από τις υποθέσεις που σόκαραν την ελληνική κοινή γνώμη και η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να φωτίσει μέσα από την μακροβιότερη εκπομπή έρευνας στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση για την εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

Η αποκάλυψη της Δώρας Αναγνωστοπούλου για την Αγγελική Νικολούλη και την οικογένεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Ήθελα πολύ καιρό να την κάνω αυτή την εκπομπή. Η Αγγελική είναι ένα φαινόμενο! Ο Ουγγαρέζος είχε μία προσωπική εμπειρία… την διηγείται, ένα μέλος της οικογένειάς του είχε εξαφανιστεί και η οικογένειά του είχε μιλήσει στην Αγγελική, είχε απευθυνθεί στην Αγγελική αλλά η υπόθεση δεν είχε δυστυχώς αίσιο τέλος», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, ενώ στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είχε αναζητήσει τον αδερφό του και ένας ηθοποιός του Σασμού.

Η συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη στην Ελένη Μενεγάκη

«Για μένα ο Γραικός ήταν νεκρός από την αρχή. Δεν με πίστευε κανείς. Πήγα στη Θεσσαλονίκη τότε, πήγα σε τρεις χώρους. Έλεγα πού μπορεί να είναι. Πήγα στα σφαγεία αιφνιδιαστικά, με βοήθησαν. Πήγα κι εκεί που έκαιγαν τα κρέατα τα σφαγμένα να δω πότε λειτουργούσε αυτό. Πήγα από εδώ, πήγα από εκεί. Βρέθηκα με τη γυναίκα του, μίλησα, κάναμε τον περίπατό μας, την είδα από κοντά και κουβεντιάσαμε διαφορετικά.

Και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο είχε τη συναλλαγή. Μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά δεν τον είχα δει από κοντά. Με το που ήρθε και τον είδα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο μετά από δική μου επιμονή, κάτι δεν μου άρεσε. Του είπα να κάνουμε τη διαδρομή, δεν ήθελε, την κάναμε.

Ξέρεις ποιο είναι το πιο σοκαριστικό; Μετά τη βόλτα του είπα ότι θέλω να πάω στη μονάδα σου. Μου λέει αποκλείεται. Του λέω θέλω να πάμε. Μου λέει την κάμερα ξέχασέ την, ήταν κάθετος. Δεν πρόλαβα να ενημερώσω και τους συνεργάτες ότι εμείς προπορευόμαστε και πήγαμε εκεί στη μονάδα του. Καμιά φορά είναι σαν να σε τραβάει κάτι, ένα ντοκουμέντο. Δεν ένιωθα φόβο. Βέβαια, ούρλιαζαν τα σκυλιά, ήμασταν οι δυο μας σε έναν χώρο περίεργο.

Μου λέει πού πας; Λέω πάω πίσω εκεί. Μου λέει δεν έχει τίποτα εκεί, έχει λάσπες θα λερωθείς. Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Κι εκεί σταμάτηα. Το λέω και ανατριχιάζω. Γύρισα και τον είδα που με κοίταζε κάπως περίεργα και μου έκανε νόημα να πάω προς τα πίσω. Και πήγα. Μου λέει ό,τι είδες είδες, πάμε. Εκεί ένιωσα ότι κάτι υπάρχει εκεί. Πήρα τότε και τις Αρχές και τους είπα για μένα ο Γραικός είναι κάπου εκεί γύρω», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.