Έσταξε "φαρμάκι" για το Survivor η Άννα Μαρία Βέλλη - «Οι 8 μήνες κατακρεουργούν την ψυχολογία»

«Εγώ δεν επέστρεψα καλά ψυχολογικά μετά από όλο αυτό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έσταξε

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (9/11) η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο trailer του Survivor 5 που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό (δείτε το εδώ) και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα κεφάλαιο στη ζωή της που έχει κλείσει οριστικά.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη για το Survivor

«Το έχω δει το νέο τρέιλερ του Survivor. Ίσως καλύτερα που δεν είμαστε στο τρέιλερ. Είναι ένα κεφάλαιο του παρελθόντος, το έκανα. Δεν θέλω πλέον να αναλώνομαι σε αυτό. Δεν θα ήθελα να υπάρχει ατάκα μου.

Αγωνιστικά δεν έχω θέση στο All Star Survivor. Θα το συζητούσα με πολύ διαφορετικές οικονομικές απολαβές. Εγώ έμεινα τέσσερις μήνες. Θεωρώ ότι οι 8 μήνες κατακρεουργούν την ψυχολογία των ανθρώπων. Εγώ δεν επέστρεψα καλά ψυχολογικά μετά από όλο αυτό.

Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να επανέλθω. Πριν μπούμε στο παιχνίδι μας είδε ψυχολόγος. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πώς γίνεται να μην υπάρχει ψυχολόγος για όταν βγαίνεις από το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

"Το Survivor 5 δεν θα πάει καθόλου καλά" - Απίστευτο "άδειασμα" από τον Τζέιμς Καφετζή στον αέρα του ALPHA

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο ίδιος μάλιστα υπήρξε αρκετά αιχμηρός στις δηλώσεις του, όσον αφορά τον νέο κύκλο του Survivor, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

«Είδα το τρέιλερ αλλά δεν νοστάλγησα καθόλου. Δεν θα ξαναπήγαινα. Στο All Star με πολύ καλές απολαβές μπορεί να πήγαινα. Με έχουν πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα ότι γίνεται χαμός στα κάστινγκ.

Με πήρε και ένας άλλος από το Tik Tok και του είπα “κοίτα, λογικά δεν θα πάει καλά γιατί εσύ θέλεις την έξτρα αναγνωρισιμότητα. Δεν θα πάει τόσο καλά όσο το περσινό και είναι και λογικό οπότε σκέψου το έτσι. Το χειρότερο είναι να πας να ταλαιπωρείσαι και να μην το βλέπεις κανείς”.

Ο Ασημακόπουλος με έλεγε φώκια.