Αγγελική Νικολούλη: Η σπάνια εξομολόγηση για το γιο της - «Μου λένε πολλοί ότι...»

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη: Η σπάνια εξομολόγηση για το γιο της - «Μου λένε πολλοί ότι...»

Την Αγγελική Νικολούλη λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της που έκανε χαμό, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο Mega Stories. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την οικογένειά της και τον γιο της, ο οποίος ζει στο εξωτερικό και είναι σκηνοθέτης.

«Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα; Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα», είπε η παρουσιάστρια.

Η εξομολόγηση του γιου της Αγγελικής Νικολούλη

Ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης συμπλήρωσε: «Δεν μου έλειψε ποτέ κάτι. Κάπως ήταν πάντα εκεί. Τα συνδύαζε και τα κατάφερνε. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο».

Η οικογένεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στο Φως στο Τούνελ

Η παρουσιάστρια του βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε πως η οικογένεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στο Φως στο Τούνελ.

«Αν υπάρχει μια Ελληνίδα ρεπόρτερ που έχει πολλές ιστορίες να αφηγηθεί αυτή είναι αναμφίβολα η Αγγελική Νικολούλη. Οι ιστορίες της είναι σκοτεινές, ποτισμένες με αίμα, αγωνία, άγρια ένστικτα. Υποθέσεις που θέλησε να εξιχνιάσει, υποθέσεις που την στοίχειωσαν μέχρι να φτάσει στην αλήθεια .

Πώς οδήγησε τον δολοφόνο της Κικής Κούσογλου στη σκηνή του εγκλήματος; Πώς απέσπασε την ομολογία του φόνου από ανήλικα στην υπόθεση του Άλεξ; Πως αποφάσισε να καθίσει στην κενή θέση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη τραπεζαρία της σχολής, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους κρητικούς νταήδες; Ιστορίες από τις υποθέσεις που σόκαραν την ελληνική κοινή γνώμη και η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να φωτίσει μέσα από την μακροβιότερη εκπομπή έρευνας στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση για την εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

«Ήθελα πολύ καιρό να την κάνω αυτή την εκπομπή. Η Αγγελική είναι ένα φαινόμενο! Ο Ουγγαρέζος είχε μία προσωπική εμπειρία… την διηγείται, ένα μέλος της οικογένειάς του είχε εξαφανιστεί και η οικογένειά του είχε μιλήσει στην Αγγελική, είχε απευθυνθεί στην Αγγελική αλλά η υπόθεση δεν είχε δυστυχώς αίσιο τέλος», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, ενώ στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είχε αναζητήσει τον αδερφό του και ένας ηθοποιός του Σασμού.