Ο Νίκος Μουτσινάς διέψευσε την είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες

«Οι φήμες δεν ισχύουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Νίκος Μουτσινάς διέψευσε την είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες

Ο Νίκος Μουτσινάς σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες σε δημόσια εκδήλωση, διέψευσε την είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τον ίδιο. «Οι φήμες δεν ισχύουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, μίλησε για το The Masked Singer στο οποίο λέγεται πως θα είναι κριτής και θα έρθει στις τηλεοπτικές μας οθόνες πολύ σύντομα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσω ή να είμαι κριτής σε κανένα talent show. Οι φήμες δεν ισχύουν», είπε χαρακτηριστικά γελώντας.

Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά μετά την καθυστέρηση της εκπομπής του

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά καθυστέρησε μισή ώρα να βγει στον αέρα χθες (8/11) και έτσι ο αγαπημένος παρουσιαστής δε δίστασε να κάνει ένα αρκετά καυστικό σχόλιο για τη συγκεκριμένη καθυστέρηση.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από αναρτήσεις του, η εκπομπή του δεν βγήκε νωρίτερα στον αέρα καθώς υπήρξε πρόβλημα με το ρεύμα.

«Τώρα που είναι 15:35, εγώ είναι σαν να έχω κάνει τα προηγούμενα, έχω άλλη ενέργεια. Μήπως να το δοκιμάσουμε να βγαίνουμε τέτοια ώρα σιγά σιγά, 15:30 με 16:30. Ωραίο! Πιο μικρό σε εκπομπή πάντα το θέλεις. Πάρα πολύ ωραία.

Είδες όμως; Αυτά τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης που κάνω, έχουν πιάσει τόπο. Κανονικά τώρα θα έπρεπε να είμαι ήδη στο αυτοκίνητό μου. Να φωνάζω βοήθεια και να φεύγω. Αλλά παρ’ όλα αυτά, ήμασταν εδώ, το συντονίσαμε, θέλαμε πολύ να βγούμε. Όλοι θέλαμε να βγούμε, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το σύμπαν βοήθησε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.