Θεσσαλονίκη: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας "Αναλώσιμοι";

Πληροφορίες για δύο τεχνικούς και έναν κασκαντέρ - Διαψεύδει η παραγωγή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας

Οι συντελεστές της ταινίας "Αναλώσιμοι 4" έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνουν τα γυρίσματα, ωστόσο μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης (10/11) μιας και τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι.

Πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ, όπως μεταδίδει το GRTimes.gr αλλά και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega. Και όλα αυτά, λίγο καιρό μετά το θανατηφόρο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) Πάνος Κουάνης, διαψεύδει την είδηση ενώ επισημαίνει ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής για το θέμα εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όμως ο πρώτος τραυματισμός, έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας, με καταγωγή από την Βουλγαρία, έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Η κατάστασή του δε, κρίνεται κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο τεχνικός φαίνεται να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε τα προηγούμενα 24ωρα στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα Ελληνικά Πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ένας τρίτος άνθρωπος, κασκαντέρ του Στέιθαμ, τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από το αμάξι στο άλλο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Ωστόσο, παρά τους τραυματισμούς, τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται κανονικά.

Τι συνέβη στα γυρίσματα των Αναλώσιμων στη Θεσσαλονίκη

Λεπτομέρειες για τα γυρίσματα της ταινίας στη Θεσσαλονίκη

Με τη συμμετοχή 300 ατόμων στην παραγωγή πραγματοποιείται η ταινία «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη, τα γυρίσματα της οποίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Μετά τα γυρίσματα του Αντόνιο Μπαντέρας, πλήθος χολιγουντιανών ηθοποιών ήρθαν εκ νέου στη Θεσσαλονίκη για την ταινία με την υπογραφή του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Οπως αναφέρει το thesstoday το πρώτο χτύπημα της κλακέτας με τη συμμετοχή της χολιγουντιανής «αφρόκρεμας» ήχησε τη Δευτέρα και τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης αμερικανικής ταινίας δράσης, με σκηνοθέτη τον Σκοτ Γουώ, θα διαρκέσουν έως τέλος του Νοεμβρίου.