Ελένη Μενεγάκη: Μπούκαρε στο πλατό της Μελέτη άρον άρον και άβαφη - Τι συνέβη

Πρωτοφανές περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Μπούκαρε στο πλατό της Μελέτη άρον άρον και άβαφη - Τι συνέβη

Παρά το γεγονός πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και εισήχθη στο νοσοκομείο εσπευσμένα (δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς) η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί να έχει ανεβασμένη διάθεση! Το πρωί της Τετάρτης, δε, 10/11, έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Στο φινάλε της εκπομπής, η Φλορίντα Πετρουτσέλι μπήκε στην κουζίνα για να μαγειρέψει μια αυθεντική ιταλική συνταγή, μπουκατίνι αλά ματριτσιάνα!

Οι υπέροχες μυρωδιές έφτασαν στο καμαρίνι της Ελένης , που βρίσκεται κοντά, και η ίδια δεν άντεξε και κινήθηκε προς την κουζίνα. «Κοίτα ποιος έρχεται», αναφώνησε η Ελεονώρα Μελέτη, με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να της λέει «Ελένη μου, για σένα το μαγείρεψα».

Φωτογραφίες από το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Η επιστροφή της αγαπημένης παρουσιάστριας ήταν πολυαναμενόμενη και έτσι το Mega φρόντισε να έχει τα πάντα στην εντέλεια για τη νέα εκπομπή της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη μιλήσει για το πόσο περίεργο της φαίνεται που το καμαρίνι της βρίσκεται τόσο κοντά στα στούντιο και μάλιστα πρόσφατα είχε ανεβάσει και ένα στιγμιότυπο στο οποίο είδαμε ξεκάθαρα τον πολυτελή χώρο στον οποίο ετοιμάζεται η παρουσιάστρια πριν βγει στην εκπομπή της.