Βρισηίδα Ανδριώτου: «Νομίζω πως ξέρω γιατί αποχώρησε η Τούνη από το J2US»

«Δε θέλω μετά να βγει να πει ότι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Νομίζω πως ξέρω γιατί αποχώρησε η Τούνη από το J2US»

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day έκανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη και στην απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US.

Όπως εξήγησε, νομίζει πως γνωρίζει ποιος είναι ο λόγος που την οδήγησε στο να φύγει από τον διαγωνισμό, ωστόσο δε θέλει να τον πει για να δημιουργηθεί θέμα μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για την Ιωάννα Τούνη

«Άκουσα πως η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US. Όταν κάναμε παρέα, νομίζω πως ξέρω τον λόγο που φεύγει. Θεωρώ όμως ότι απλά δεν θέλει να το πει και καλά κάνει. Τώρα, βέβαια, έχει περάσει και καιρός. Δεν ξέρω.

Δεν θέλω αν το συζητήσουμε γιατί μετά δίνω βάση ώστε μετά να βγει και να πει «α, η Βρισηίδα είπε αυτό. Θα ήθελες να πεις κάτι για αυτό;». Έχω την άποψη μου, θέλω να την κρατήσω για τον εαυτό μου, καλά κάνει και πηγαίνει δίπλα στον άνθρωπο της. Σήμερα, όχι, δεν μιλάμε. Μπορεί αυτό να συμβεί όμως στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Αδριώτου.

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - «Για αυτό το λόγο αποχώρησε η Ιωάννα Τούνη»

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας που απαιτεί την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μίλησε ξεκάθαρα για την αποχώρησή της, ωστόσο εξήγησε πως είναι κάτι πολύ προσωπικό το οποίο δεν της επιτρέπει να επιστρέψει στο show.

«Έχει να κάνει με θέμα υγείας πολύ δικού της ανθρώπου. Για αυτό τον λόγο έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι. Γιατί πέρα από το ότι πρέπει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, θα χρειαστεί και μια φροντίδα και πρέπει να είναι εκεί πέρα. Από εκεί και πέρα ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα. Είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό. Ας πάει καλά κάτι πολύ σημαντικό και ας μην ασχολούμαστε αν θα επιστρέψει στο σόου» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.