«Ο Γκουντάρας και η Κάκκαβα δεν βοηθάνε το Big Brother»

«Θα ήθελα να είναι παρουσιαστής ο Αλέξης Παππάς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Γκουντάρας και η Κάκκαβα δεν βοηθάνε το Big Brother»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η Μέγκι Ντρίο, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Big Brother 2 και στον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Ναταλί Κάκκαβα, οι οποίοι κατά τη γνώμη της δεν βοηθάνε το ριάλιτι να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε το live).

Ιδανικά, η Μέγκι Ντρίο θα ήθελε να δει παρουσιαστή του Big Brother 2 τον Αλέξη Παππά. Το μοντέλο μιλάει επίσης για την πρόταση που δέχθηκε και αρνήθηκε από τη Φάρμα καθώς και για τις εκπομπές μόδας που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο και το σχόλιο για τον Γκουντάρα και την Κάκκαβα

«Είμαι εκτός Φάρμας, απέρριψα την πρόταση, θα ήθελα να δω ένα διαφορετικό καστ. Επιλέγω σε ποιο κανάλι θα παίξω, νομίζω ότι πλέον έχω το πάνω χέρι. Με την Αναστασία Γιούσεφ δε θα ταίριαζα. Είπε ότι έχει 10 χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση. Έχω κάνει τα δικά μου βήματα στην τηλεόραση, και είναι πολύ πιο σοβαρά από της Γιούσεφ.

Η Αγγελική Ηλιάδη πιστεύω ότι θα ζοριστεί πολύ στη Φάρμα και θα είναι από τις πρώτες αποχωρήσεις. Μου είχαν κάνει πρόταση για το Big Brother και το απέρριψα. Για παρουσιαστή θα ήθελα τον Αλέξη Παππά, οι παρουσιαστές που έχουν δε νομίζω ότι βοηθάνε το project.

Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μάλλον δε συνεννοούνται μεταξύ τους. Τη Ραμόνα δε θα την έβαζα κάπου, από πού και ως που είναι στυλίστρια; Είδα τη Ραμόνα έξω προχθές, και έκανες πως δε με είδε, το ίδιο και εγώ. Την εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο δεν νομίζω ότι την είδε πολύς κόσμος, δεν ξέρω και αν το κανάλι, που είναι προβληματικό, μπορεί να τη βοηθήσει. Μία συγκεκριμένη τηλεκριτικός με έκανε να θυμώσω. Εγώ της απαντάω να δέχεται και νέα πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Το ξέσπασμα της Ναταλί Κάκκαβα στο Όλα Γκουντ

Το μεσημέρι του Σαββάτου 7/11 προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα γκουντ» όπου έδειξαν τους επώνυμους που έχουν δεχτεί bullying για τα κιλά τους. Είτε επειδή είναι πολύ αδύνατοι είτε το αντίθετο.

Μεταξύ άλλων, η Νάταλι Κάκκαβα, θέλησε να μιλήσει και να πει το πως βίωσε κι εκείνη την προσωπική της εμπειρία και ξέσπασε. Η μητέρα της ήταν παχύσαρκη και όλοι την χλεύαζαν. Όπως είπε η παρουσιάστρια αυτό είναι κάτι που το κουβαλάει μέσα της εδώ και χρόνια.

Και συνέχισε λέγοντας πως ο λόγος που είναι αδύνατη είναι επειδή δεν τρώει για να μην παχύνει καθώς έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια λόγω της παχυσαρκίας της μητέρας της. Μάλιστα, στο πλατό της εκπομπής συγκινήθηκαν όλοι, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να λυγίζει.