Τα γυρνάει η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη - «Θα ήθελα πολύ ένα εγγόνι»

«Δεν κρατάω κάποια κακία στον Σάκη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα γυρνάει η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη - «Θα ήθελα πολύ ένα εγγόνι»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Σάκη Κατσούλης ότι θέλει να κάνει παιδιά με την κόρη της.

Η μητέρα της Μαριαλένας είχε εκφράσει την αντίθεσή της για τον Σάκη ωστόσο φαίνεται πως τελευταία έχει αλλάξει γνώμη.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη

«Δεν κρατάω κάποια κακία στον Σάκη. Εάν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, εγώ είμαι τρίτη. Βλέπω και τη Μαριαλένα και τον Σάκη ευτυχισμένους. Από τη στιγμή λοιπόν που τα παιδιά είναι καλά, δεν έχω πρόβλημα εγώ, η κόρη μου θα τον πάρει τον Σάκη.

Χαίρομαι πραγματικά, εγώ θέλω να μου κάνουν ένα εγγόνι και να μοιράζει στη γιαγιά του», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Ατύχημα για τον Σάκη Κατσούλη - Τον μετέφερε στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Τρίτης 2/11 για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως ο ίδιος ενημέρωσε με post στο προσωπικό του προφίλ στο instagram τους διαδικτυακούς τους φίλους, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γιατί χτύπησε πολύ άσχημα το δάχτυλό του.

Μάλιστα, στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνει και το σημείο που τραυματίστηκε! Εννοείται πως στο πλευρό του βρισκόταν καθ' όλη την διάρκεια η αγαπημένη του σύντροφος. Αργότερα αποχώρησαν από το νοσοκομείο και βρέθηκαν σπίτι να παρακολουθούν netflix. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει καιρό τώρα συγκατοικούν.