Ενοχλημένη η Ελένη Μενεγάκη - «Γιατί θα πρέπει να μας νοιάζει;»

«Έχει σημασία δηλαδή;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Ελένη Μενεγάκη - «Γιατί θα πρέπει να μας νοιάζει;»

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τη σημερινή (10/11) εκπομπή της, θέλησε να σχολιάσεις τις δηλώσεις της Ρούλας Ρέβη, η οποία ενοχλήθηκε με τις ερωτήσεις που της γίνονται για την διαφορά ηλικίας της με τον αγαπημένο της, Αποστόλη Τότσικα.

Η παρουσιάστρια, μετά το σοκ που έπαθε στην εκπομπή με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, συμφώνησε με τη Ρούλα Ρέβη και μάλιστα δεν έκρυψε την αγανάκτησή της με τα θέματα αυτά που προκύπτουν καθημερινά.

Η ενόχληση της Ελένης Μενεγάκη

«Δεν είναι ότι το έκρυψαν και ποτέ,ήταν γνωστό πως οι δυο τους είχαν διαφορά. Τώρα το πόσο έχουν, γιατί θα πρέπει να μας νοιάζει; Πόσο εντύπωση μου έκανε… Δηλαδή αυτά «πουλάνε» σαν θέματα; Έχει σημασία δηλαδή αν ο πεις στην άλλη π.χ. ότι την περνάει ο άντρας της τόσα χρόνια; Έχει σημασία;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη Mega

«Καμία ώρα θα μείνω στον τόπο...» - Παραλίγο τούμπα για την Μενεγάκη στον αέρα του ALPHA

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη με πρωταγωνίστρια την ίδια. Η παρουσιάστρια παραλίγο να βρεθεί στο πάτωμα, λόγω προβλήματος που υπάρχει στο σκηνικό.

Συγκεκριμένα, το τακούνι του παπουτσιού της, κόλλησε στο πλακάκι και δεν έβγαινε με τίποτα. Έτσι λοιπόν, έβγαλε το παπούτσι, έσκυψε και το έβγαλε με το χέρι της και στη συνέχεια το ξαναφόρεσε.

«Θα πέσω κάτω καμια ώρα, που κολλάει το παπούτσι μου, αν δε μου φτιάξετε αυτή εδώ την ιστορία εδώ κάτω. Ρε πότε θα μου τα κλείσετε αυτά εδώ, δεν είπαμε για να μην μείνω;», είπε φωνάζοντας στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες η Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, δεν το είπε με νεύρα ή... γκρίνια, καθώς σήμερα 10/11 η παρουσιάστρια φάνηκε να έχει πολύ όρεξη. Μάλιστα, πριν από αυτό το περιστατικό, παραλίγο να πάθει... καρδιά με την αποκάλυψη που της έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τον γιο του.