Αντιδράσεις με την συναυλία του Light - Απίστευτος συνωστισμός

Καθόλου αποστάσεις και μάσκες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντιδράσεις με την συναυλία του Light - Απίστευτος συνωστισμός

Ένας κυριολεκτικός χαμός επικράτησε στην συναυλία του Light στην Ερμού, το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής (5/10). Τόσο οι αποστάσεις όσο και οι μάσκες προστασίας απουσίαζαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ειρήνης Πεϊβάνη και το t-live, ο τράπερ -που "λύγισε" πρόσφατα με την απώλεια του Madclip- έδωσε συναυλία με αφορμή τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος.Ωστόσο, όλοι σχεδόν οι παρευρισκόμενοι, δεν κρατούσαν καμία απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους ενώ μάλιστα ήταν και χωρίς μάσκες.

Επιπλέον, κανείς δεν έλεγχε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους μιας και η συναυλία ήταν στον δρόμο.

Συνωστισμός στην συναυλία του Light

Η ερώτηση για τον MadClip που δεν ήθελε να απαντήσει με τίποτα

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μίλησε ο Light, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κολλητό του φίλο MadClip, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από μερικές εβδομάδες έπειτα από τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του στην Βουλιαγμένη.

«Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ παράξενη περίοδος για όλους λίγο πολύ. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις μέσα από αυτό και να συνεχίσεις κανονικά την καθημερινότητά σου», είπε αρχικά ο Light.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια επειδή ξεκίνησε συναυλίες σχετικά σύντομα μετά το θάνατο του τράπερ: «Δεν θέλω να δώσω αξία και να απαντήσω σε αυτούς που με έκριναν αρνητικά επειδή δουλεύω, ο καθένας κρίνει από μόνος του. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πητ, γνωρίζει τι θα ήθελα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δικαίωμά του».

«Όλοι ξέρουμε πως ο Mad Clip για σένα δεν ήταν απλά ένας ράπερ, ήταν ο αδερφός σου. Πως νιώθεις;», ρώτησε η δημοσιογράφος και ο Light συγκινημένος έκανε νόημα να προχωρήσει σε άλλη ερώτηση.