Δημήτρης Τσίκλης: "Στην Ελλάδα δεν έχουμε αποβάλει την ομοφοβία" - Το σχόλιό του για το γκέι φιλί στη σειρά

"Όταν πήρα τα σενάρια είπα «τι ωραίες σκηνές»"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Τσίκλης:

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/11) ο Δημήτρης Τσίκλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα και για το γκέι φιλί που είδαμε στις Άγριες Μέλισσες μεταξύ του Λευτέρη και του Άρη.

Το σχόλιο του Τσίκλη για το γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες

«Ήξερα εξαρχής ότι θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Για το φιλί το έμαθα μετά από λίγο καιρό όταν πήρα τα σενάρια. Στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα αποβάλει την ομοφοβία. Δεν είχα πρώτες σκέψεις για το φιλί. Όταν συζητήσαμε για το ρόλο και είπαμε ότι θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση είπα “ωραία, γουστάρω”. Όταν πήρα τα σενάρια είπα “τι ωραίες σκηνές”.

Μου έχουν χαρίσει τα παιδιά, ο Πέτρος και η Μελίνα, έναν υπέροχο ρόλο. Θα το δείτε στην πορεία ότι θα εξελιχτεί σε έναν υπέροχο ρόλο. Από τους πολύ ωραίους ήρωες στην ελληνική τηλεόραση. Και που έχει να πει πολλά νομίζω, όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα, αλλά για πολλούς τομείς στη ζωή μας. Εγώ κοίταγα ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ρόλου κυρίως, όχι τόσο η σεξουαλικότητά του γιατί δεν μου λέει κάτι η σεξουαλικότητα».

Οι 10/11 εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Σοκαριστικές είναι οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά Άγριες Μέλισσες, καθώς θα δούμε οικογένειες να συγκρούονται, αποκαλύψεις για παράνομους δεσμούς, αλλά και την Λενιώ να σπαράζει... Όλα αυτά τα έχει δημιουργήσει ο Ακύλας που έχει φανατικούς υποστηρικτές.

Επεισόδιο 27

Στη δεξίωση που πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντή και του Νικηφόρου, τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους. Η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρει τριγμούς. Ο Πέτρος γίνεται στόχος του Ακύλα, ενώ η αποκάλυψη ενός παράνομου δεσμού προμηνύει καινούρια προβλήματα.

Μια ανίερη συμμαχία φαίνεται να γεννιέται κι ένας παλιός έρωτας σιγοβράζει ακόμα. Η Ελένη, αφού πληροφορείται τα δυσοίωνα νέα για τον Λάμπρο, επιδίδεται σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να τον γλυτώσει. Θα επισκεφθεί μια γυναίκα που θ’ αποδειχθεί η απόλυτη καταστροφή της.