GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Μπούτου μετά την αποχώρησή του

"Ένα απο τα ομορφότερα ταξίδια τελείωσε"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Μπούτου μετά την αποχώρησή του

Ο Γιάννης Μπούτος ήταν ο παίκτης που τελικά αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό (9/11) επεισόδιο του GNTM 4. Το επίδοξο μοντέλο προχώρησε μάλιστα πριν από λίγη ώρα και στην πρώτη του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έμεινε στο bottom two με τον Ναπολέων, ο οποίος θέλησε να παραχωρήσει τη θέση του στον Γιάννη, κάτι που φυσικά οι κριτές δεν δέχτηκαν.

Ο Γιάννης λοιπόν προχώρησε λίγες ώρες αργότερα στο πρώτο του μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Μπούτου μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4

«Ένα απο τα ομορφότερα ταξίδια τελείωσε και ένα άλλο αρχίζει τώρα.. Ευχαριστώ τη παραγωγη του Star Channel και τους κριτές και coach Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελο Μπράτη και Γιώργο Καράβα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν», έγραψε ο Γιάννης Μπούτος.

"Σπάει" τη σιωπή του μετά την αποχώρηση ο Γιάννης Μπούτος του GNTM 4 - «Θα κερδίσει ο...»

Ο Γιάννης Μπούτος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε και λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, μίλησε στο Instagram του ριάλιτι, κάνοντας τη δική του πρόβλεψη για τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού.

«Το ταξίδι μου τελειώνει εδώ πέρα. Νιώθω πάρα πολύ περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ. Νιώθω ότι η πορεία μου ήταν πάρα πολύ καλή. Κρατάω μόνο καλά πράγματα από αυτό το ταξίδι. Πραγματικά ήταν η ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου. Νιώθω ότι έκανα κάτι επειδή το γούσταρα, έκανα κάτι επειδή το ήθελα και πίστεψα σε εμένα, που είναι το βασικότερο. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να κάνεις τα πάντα. Με τον Ναπολέοντα είμαστε μαζί από την αρχή του ταξιδιού, από τα bootcamp, έχουμε δεθεί πάρα πολύ, έχουμε μοιραστεί πολλές εμπειρίες.

Όλα τα φόντα για να κερδίσει τον διαγωνισμό από τα αγόρια τα ‘χει ο Ναπολέοντας κι από τα κορίτσια η Κυβέλη ή η Ειρήνη. GNTM 4 αξέχαστο για πάντα!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.