Γνωστός ποδοσφαιριστής έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γνωστός ποδοσφαιριστής έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν από μερικές ώρες ο Τάσος Δώνης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήταν μάλιστα αυτός που γνωστοποιήσε τα ευχάριστα νέα.

Ο ίδιος εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την σύντροφο του, Ηλιάνα και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους.

Ο Τάσος Δώνης μοιράστηκε την υπέροχη αυτή είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία όπου κρατά στην αγκαλιά του το νεογέννητο γιο του.

Η ανάρτηση του Τάσου Δώνη για τον ερχομό του γιου του

«Καλωσήρθες γιε μου, σε αγαπάμε πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γνωστός ποδοσφαιριστής έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Τάσο Δώνη

Είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος ή κεντρικός επιθετικός στη Γαλλία για λογαριασμό της Σταντ ντε Ρενς με μορφή δανεισμού από τη Στουτγκάρδη.

Το 2013 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Γιουβέντους, προερχόμενος από αυτές του Παναθηναϊκού και την επόμενη χρονιά προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα χωρίς να καταγράψει επίσημη συμμετοχή. Ακολούθησε την ίδια χρονιά ο δανεισμός του στη Σασουόλο, ενώ την επόμενη (2015-16) παραχωρήθηκε εκ νέου ως δανεικός, αυτή τη φορά στην ελβετική Λουγκάνο, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον μεγαλύτερο αδερφό του Χρήστο, καταγράφοντας 25 συμμετοχές πρωταθλήματος και 4 τέρματα.

Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τα χρώματα της γαλλικής Νις, επίσης ως δανεικός, στην οποία είχε 18 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 τέρματα.Το καλοκαίρι του 2017 η Στουτγκάρδη προχώρησε, έναντι 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, στην απόκτηση των δικαιωμάτων του, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Υπήρξε μέλος των μικρότερων εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα της Νέων (Κ-19) την περίοδο 2013-2015 (13 συμμετοχές/2 τέρματα), καθώς και της Ελπίδων (Κ-21) (από το 2016).

Στην Ανδρών κλήθηκε πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2017, στην εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, όπου έκανε το ντεμπούτο του, αντικαθιστώντας στο δεύτερο ημίχρονο τον Τάσο Μπακασέτα.[Είναι γιος του πρώην Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, Γιώργου Δώνη και μικρότερος αδερφός του επίσης ποδοσφαιριστή Χρήστου Δώνη.