Πέταξε τα σιδεράκια κι έχασε 22 κιλά - Η σημερινή εικόνα της Γωγώς Τσαμπά

«Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέταξε τα σιδεράκια κι έχασε 22 κιλά - Η σημερινή εικόνα της Γωγώς Τσαμπά

Το πρωί της Πέμπτης 11/11 η Γωγώ Τσαμπά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και το πρώτο που παρατηρήσαμε είναι η αλλαγή στην εμφάνισή της! Η ζυγαριά έπεσε κατά πολύ όπως αποκάλυψε και η ίδια...

«Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού», δήλωσε ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν. «Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Το ποτέ δεν μου φαινόταν, αλλά πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά».

Όσον αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Λίτσα Γιαγκούση και Μάκη Χριστοδουλόπουλο, υπογράμμισε: «Το σωστό είναι να μην έχουμε κόντρες, γιατί μόνοι μας θα μπούμε στην κόντρα, μόνοι μας θα τα ξαναβρούμε. Άρα μη δίνουμε τροφή να μας συζητάνε. Έχει τύχη με άνθρωπο να μην έχω ξαναδουλέψει και συναντηθήκαμε. Δεν μπορούσα να φύγω, θα κάνω τη δουλειά μου κανονικά».

Τέλος έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Κυριαζή για τον θάνατό του!

Στα καλύτερά της η Γωγώ Τσαμπά

Η Γωγώ Τσαμπά έχει instagram - Αυτές είναι οι φωτογραφίες της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών Γωγώ Τσαμπά, έχει προσωπικό λογαριασμό στο instagtram και μάλιστα είναι αρκετά ενεργή δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Οι φωτογραφίες της με συναδέλφους, οικογένεια και φίλους πρωταγωνιστούν στον λογαριασμό της τραγουδίστριας. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι κάποιοι από αυτούς.

γωγώ τσαμπά instagram

Γωγώ τσαμπά Νατάσα θεωδωρίδου

Γωγώ Τσαμπά Νίκος Μουτσινάς

Γωγώ Τσαμπά Αννίτα Πάνια

Γωγώ Τσαμπά , μητέρα

Γωγώ Τσαμπά