Έξαλλος ο Κανάκης με τον Πορτοσάλτε - «Η συναισθηματική σου νοημοσύνη βρίσκεται υπό του μηδενός»

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Κανάκης με τον  Πορτοσάλτε - «Η συναισθηματική σου νοημοσύνη βρίσκεται υπό του μηδενός»

Στην χθεσινή 10/11 εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Αφορμή στάθηκε μια δήλωση που έκανε για την τραγωδία στην Θεσσαλονίκη, όπου ασυνείδητος οδηγός χτύπησε διανομέα και τον εγκατέλειψε στον δρόμο.

«Υπάρχει βέβαια και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον. Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά» είχε πει τότε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Όσα είπε ο Κανάκης για τον Πορτοσάλτε

«Ο άνθρωπος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε χωρις κόκκινο αφέθηκε ελεύθερος. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Και ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε ένα σχόλιο με αιχμηρή ματιά. Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά», σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.

Η αναφορά όλο νόημα του Αντώνη Κανάκη on air - «Όταν θα κάνεις παιδιά, θα καταλάβεις»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 8/11 η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, απόψε έφτασε άλλη μια πλούσια ατζέντα για σχολιασμό και χωρίς ολιγωρία ξεκίνησε το top επικαιρότητας με τον κακό χαμό που έγινε στη Θεσσαλονίκη για ένα ραντεβού στα κομμωτήρια.

Στην είδηση της ημέρας εκτός από τον… «Ψυχαναγκασμό» που αντιγράφει τον «Σασμό» μάθαμε και ότι ο Αντώνης Κανάκης δεν είναι πια καταναγκαστικός και αυτό χάρη στα παιδιά του.

Εκείνος δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ; Όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις… Αν δω το σπίτι τακτοποιημένο αγχώνομαι λέω που πήγε η οικογένειά μου».