Δημήτρης Τσίκλης: Ποιος είναι ο ηθοποιός των Άγριων Μελισσών που έφερε τα πάνω κάτω με το gay φιλί

Η ηλικία, η καταγωγή του και η καριέρα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Τσίκλης: Ποιος είναι ο ηθοποιός των Άγριων Μελισσών που έφερε τα πάνω κάτω με το gay φιλί

Οι Άγριες Μέλισσες, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, κατάφεραν να δώσουν μία "γροθιά" στα μέχρι τώρα δεδομένα της prime time, παρουσιάζοντας ένα φιλί ανάμεσα σε δύο αγόρια, τον γιο του Ακύλα, Λευτέρη, και τον ανιψιό του ιδιοκτήτη του θεάτρου που κάνει πρόβα ο θίασος (δείτε το εδώ).

Ο Δημήτρης Τσίκλης είναι ο νεαρός ηθοποιός που στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς υποδύεται τον Λευτέρη, τον γιο του ισχυρού και μοχθηρού Ακύλα. Ο ρόλος του είναι καίριος για την εξέλιξη της σειράς και όπως φαίνεται έχει ήδη καταφέρει να βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσίκλης των Άγριων Μελισσών

Δημήτρης Τσίκλης Άγριες Μέλισσες

Ο Δημήτρης Τσίκλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου 1996 και είναι 25 χρονών.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων τα «Η Τραγωδία του Βασιλιά Ριχάρδου Γ’ του Ουίλιαμ Σαιξπηρ σε σκηνοθεσία του Χρήστου Θεοδωρίδη, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου αλλά και στο Πεθαίνω σαν Χώρα του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία της Ρούλας Πατεράκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στο «Η Ζωή Εν Τάφω» της ΕΡΤ αλλά και στα κλεμμένα όνειρα του Mega.

Η δήλωση του Δημήτρη Τσίκλη για το gay φιλί στις Άγριες Μέλισσες

«Ήξερα εξαρχής ότι θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Για το φιλί το έμαθα μετά από λίγο καιρό όταν πήρα τα σενάρια. Στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα αποβάλει την ομοφοβία. Δεν είχα πρώτες σκέψεις για το φιλί. Όταν συζητήσαμε για το ρόλο και είπαμε ότι θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση είπα “ωραία, γουστάρω”. Όταν πήρα τα σενάρια είπα “τι ωραίες σκηνές”.

Μου έχουν χαρίσει τα παιδιά, ο Πέτρος και η Μελίνα, έναν υπέροχο ρόλο. Θα το δείτε στην πορεία ότι θα εξελιχτεί σε έναν υπέροχο ρόλο. Από τους πολύ ωραίους ήρωες στην ελληνική τηλεόραση. Και που έχει να πει πολλά νομίζω, όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα, αλλά για πολλούς τομείς στη ζωή μας. Εγώ κοίταγα ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ρόλου κυρίως, όχι τόσο η σεξουαλικότητά του γιατί δεν μου λέει κάτι η σεξουαλικότητα».