Πασίγνωστος και κούκλος ηθοποιός μπαίνει σήμερα (11/11) στον Ήλιο - Οι πρώτες του δηλώσεις

Αυτό που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πασίγνωστος και κούκλος ηθοποιός μπαίνει σήμερα (11/11) στον Ήλιο - Οι πρώτες του δηλώσεις

Μία απρόσμενη είσοδο πρόκειται να δούμε στο σημερινό (11/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος (δείτε εδώ αναλυτικά τις εξελίξεις). Συγκεκριμένα, μετά από μεγάλη αναμονή, στη σειρά μπαίνει ο Σταύρος Ζαλμάς.

Τι ρόλο θα κάνει ο Σταύρος Ζαλμάς στον Ήλιο

Ο Πάνος Σταματίου είναι ο νέος διοικητής που ορίζεται στο Τμήμα έρχεται αποφασισμένος να επιβάλει την παρουσία του και να καλύψει τα «κακώς κείμενα». Αντιμετωπίζει με καχυποψία το καθεστώς οικειότητας που επικρατεί μεταξύ της Αθηνάς και των αστυνόμων. Δείχνει τυπικός και αδέκαστος, δεν συγχωρεί αδυναμίες και βλέπει παντού εχθρούς και ενόχους. Ξέρει πως ποτέ δε θα γίνει αγαπητός σαν τον Δημήτρη, γι’ αυτό προσπαθεί να επιβληθεί με την εξουσία του. Κατηγορεί τους πάντες και έρχεται σε έντονη σύγκρουση με την Αθηνά και την Ελπίδα. Ποιος, όμως, είναι στ’ αλήθεια; Πίσω από το αξίωμα και τη στολή, ποιο είναι το σκοτεινό πρόσωπο που κρύβει; Και πού είναι ικανός να φτάσει υποκύπτοντας στο σκοτάδι;

Σταύρος Ζαλμάς Ήλιος

Οι δηλώσεις του Σταύρου Ζαλμά στο Πρωινό

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στην τράπεζα καθώς και στο πώς καταφέρνει και διατηρείται μέχρι και σήμερα.

«Ήταν κάτι σαν οικογενειακή παράδοση να δουλέψω στην τράπεζα. Και ήσουν και περιζήτητος γαμπρός. Με βάλανε με το ζόρι στην τράπεζα. Υπήρχαν ιδιαίτερες εξετάσεις και έβαλαν το δαχτυλάκι τους. Σπούδασα κρυφά, δούλεψα κρυφά. Με απέλυσαν λόγω αδικαιολόγητης απουσίας. Μετά το είπα στη μητέρα μου γιατί μου έκανε συναισθηματικό εκβιασμό, ότι αν φύγω θα πεθάνει.

Όταν δούλευα στην τράπεζα κακοπερνούσα. Ωραιοπαθής δεν υπήρξα ποτέ. Αθλούμαι, προσέχω τι τρώω και βάζω και μία ενυδατική κρέμα γιατί το πρόσωπό μου είναι πολύ ξηρό», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.