«Ο κόσμος είδε και απόειδε, ήταν πολλά τα ριάλιτι» - Απασφάλισε η Μαρία Μπεκατώρου

«Φέτος ο τηλεθεατής έχει μπερδευτεί πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο κόσμος είδε και απόειδε, ήταν πολλά τα ριάλιτι» - Απασφάλισε η Μαρία Μπεκατώρου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη έκανε το πρωί της Πέμπτης (11/11) η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο τηλεπαιχνίδι που θα αναλάβει στο Mega καθώς και στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου

«Κάπως είναι όλα καρμικά. Είναι ένας κύκλος που ξαναγίνεται. Ήθελα να επιστρέψω στο MEGA. Επιστρέφω με πολύ καλές συνθήκες και με ανθρώπους που νιώθω ότι με έχουν πιστέψει πολύ. Κι αυτό για μένα είναι το άλφα και το ωμέγα.

Φέτος ο τηλεθεατής έχει μπερδευτεί πάρα πολύ. Έχω την εντύπωση ότι τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ο κόσμος είδε και απόειδε. Ήταν πάρα πολλά τα ριάλιτι και γενικά αυτό που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση. Ένα προϊόν που πάει καλά, να το πάρουν όλα τα κανάλια, να το “ξεζουμίσουν”, να βρουν πρότζεκτ που να ταιριάζουν, κατά τη γνώμη μου και έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι σωστή κίνηση. Η μυθοπλασία πια είναι πολύ δυνατή. Άξιζε φέτος η μυθοπλασία να κερδίσει», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

"Είμαι πανέτοιμη να επιστρέψω στο πλατό" - Οι πρώτες της δηλώσεις για το Chase

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου το πρωί της Τρίτης (9/11). Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, The Chase, που κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό, με την ίδια να είναι κατενθουσιασμένη.

«Δεν μπορώ να πάρω εύκολα αποφάσεις. Είμαι πανέτοιμη να επιστρέψω στο πλατό γιατί έκατσα και πάρα πολύ. Έχω να μπω σε πλατό από τον Μάιο. Είναι πάρα πολύ για μένα, που μου αρέσει και η δουλειά μου και το περιβάλλον το τηλεοπτικό. Ήταν όμως για καλό. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα με τη διπλάσια όρεξη.

Από το MEGA ξεκίνησε η πορεία μου στα μεγαλύτερα κανάλια γιατί εκεί που ήμουν ήταν ο μεγάλος σταθμός της ζωής μου. Ήταν η αρχή για να μπω στα μεγάλα πλατό. Αυτό δεν το ξεχνώ και έπαιξε ρόλο για να επιστρέψω τώρα. Ήταν μία βασανιστική απόφαση γιατί είμαι έτσι σαν χαρακτήρας. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα αποφάσεις. Ταλαιπωρούμαι, ταλαιπωρώ και τους γύρω μου. Νομίζω τώρα είμαι καλά. Έκανα το μεγάλο βήμα με μεγάλη χαρά αλλά μέχρι να γίνει το σκέφτηκα πολλές φορές.

Συμβουλεύτηκα πρώτα τον άντρα μου. Στο MEGA νιώθω πολύ καλά, με τους ανθρώπους που με υποδέχονται, με τους συνεργάτες μου. Υπάρχει χαρά, διάθεση, καλή ενέργεια. Μέχρι να πάρω μία απόφαση βλέπω το περιεχόμενο της πρότασης, τους συνεργάτες και μετά πάει το οικονομικό.

Ο πρώτος που συμβουλεύτηκα ήταν ο άντρας μου, οι κολλητές μου και οι 4-5 άνθρωποι που είναι πολύ κοντά μου. Το ένστικτό μου είναι επίσης σημαντικό. Το The Chase έχει αδρεναλίνη και αγωνία. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσω. Θα είμαι εγώ μαζί με 4 σπουδαίες προσωπικότητες και το θέμα είναι αν θα βρεθούν παίκτες που θα καταφέρουν να τους κερδίσουν.

Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ήθελα να συμμετέχω σε μια εκπομπή μαγειρικής γιατί την αγαπώ».