Ένας μήνας γάμου για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια - Η τρυφερή ανάρτηση

Το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη του επέτειο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ένας μήνας γάμου για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια - Η τρυφερή ανάρτηση

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της σύζυγο, Κωστή Μαραβέγια για την πρώτη τους επέτειο μιας και συμπληρώθηκε ένας μήνας από τον γάμο τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε τον γάμο του στην Ύδρα όπως ακριβώς τον ήθελε. Σε πολύ κλειστό κύκλο με λίγα αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν μακριά τις κάμερες και μετά τον γάμο μοιράστηκαν με το κοινό αρκετά στιγμιότυπα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας απόλαυσαν ένα υπέροχο ταξίδι του μέλιτος και πλέον έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους.

Η ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας γάμος

Οι δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου

«Ο ρόλος του παρουσιαστή που ανέλαβα φέτος είναι πολλαπλός και σύνθετος και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον και γοητευτικός. Και τόνισε: «Στο Voice πήγαινα στα καμαρίνια, και μιλούσα με συνάδελφους πριν βγω στην εκπομπή, ενώ στο «δυνατά» είμαι σε συνεχές τρέξιμο», ανέφερε για το γνωστό μουσικό σόου.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας: «Έχει τύχει να γράψω τραγούδι στο μετρό παρατηρώντας εάν ζευγάρι», αποκάλυψε για την πηγή έμπνευσης του.

Και πρόσθεσε για την πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του: «Δεν περίμενα ότι η ανάρτηση μου μετά τον γάμο θα είχε τέτοια ανταπόκριση. Ήταν λογία καρδίας.

Ήμουν ακόμα με τη ζάλη του ανθρώπου που μόλις είχε γιορτάσει την αγάπη του», δήλωσε για την ανάρτηση του και τα θετικά σχόλια που άκουσε από γνωστούς και μη φίλους του. Δεν αλλάζει κάτι μετά τον γάμο. Για μένα ο έγγαμος βίος αρχίζει όταν εάν ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει».