Στροφή στην καριέρα - Πρώην παίκτης του Masterchef έγινε ιερέας

Οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στροφή στην καριέρα - Πρώην παίκτης του Masterchef έγινε ιερέας

Πολλές διαφορετικές ασχολίες έχει αποκτήσει ο Διονύσης Πρώιος, μετά το τέλος του Masterchef. Ο ίδιος συγκεκριμένα πριν καιρό ήταν πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες ενώ τώρα αποφάσισε να γίνει... ιερέας.

Ο ίδιος συγκεκριμένα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (11/11) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως μετά το ριάλιτι μαγειρικής βρήκε κλειστές πόρτες για αυτό και αναγκάστηκε να δοκιμαστεί σε διαφορετικά πράγματα.

Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Masterchef, Διονύση Πρώιου

«Από μικρό παιδί πάντα ο Θεός ήταν στη ζωή μου. Όταν έφυγε ο γιος μου αποφάσισα να γίνω ιερέας. Διάβασα, ψάχτηκα και πριν από μερικούς μήνες ήρθες το πτυχίο μου και έγινα “Πάτερ Νιόνιος”. Πλέον μπορώ να παντρεύω και να βαπτίζω στην εκκλησία του σύμπαντος. Έχω κάνει ήδη έναν γάμο,, το καλοκαίρι, στην Καλαμάτ».

Από όταν βγήκα από το παιχνίδι, άρχισε αυτό με τον κορονοϊό. Ήθελα να κάνω εκπομπή μαγειρικής, μου έκλεισαν τις πόρτες. Έγραψα ένα βιβλίο και πάλι βρήκα κλειστές πόρτες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το όνομά μου. Ξαφνικά μου ήρθε μια πρόταση από τον Σειρηνάκη, μίλησα με τη μαμά μου, τελικά βρήκαμε μια “συνταγή” για το τι θα κάνουμε και να έχει και ερωτικό περιεχόμενο. Δεν με ντούμπλαρε κανείς, είμαι ο ίδιος στις σκηνές».

«Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος για σεξ και μαγειρική»

Πριν από αρκετό καιρό κυκλοφόρησε η είδηση πως ο συγκεκριμένος πρώην παίκτης του MasterChef δέχθηκε πρόταση να παίξει σε ερωτική ταινία και σήμερα, ο ίδιος μιλά ανοιχτά στην κάμερα του Ευτυχείτε για το περιστατικό αυτό

Ο λόγος φυσικά για τον Διονύση Πρώιο.

«Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον γνωρίζω από 16 ετών, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί από τον άλλο μήνα που τελειώνει το συμβόλαιό μου με το Star. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με ένα κανάλι που δεν μου έκανε καμία πρόταση όλο αυτό το χρόνο, εγώ θα κάνω κι άλλα πράγματα. Και σε αυτούς που με έκαναν να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο, θα τους δείξω κάτι πολύ ωραίο. Είναι κρίμα να δένεις άτομα για τόσο καιρό και να μην τους δίνεις καμία ευκαιρία», είπε αρχικά ο Διονύσης Πρώιος.

Ο Διονύσης Πρώιος πρόσθεσε επίσης: «Έχω κάνει πολλά πράγματα και αυτό που κάνω τώρα είναι κάτι που δεν είχα κάνει. Όταν είμαστε μικροί τα αγοράκια, είναι 3-4 επαγγέλματα που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σ@ξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι».