Νίκος Χαρδαλιάς: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του για τα γενέθλιά του

Από ένα ταξίδι τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Χαρδαλιάς: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες (10/11) ο Νίκος Χαρδαλιάς έχοντας φυσικά δίπλα του τις γυναίκες της ζωής του, την σύζυγό του και τις δύο κόρες του.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έγινε 53 ετών και με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ευχαρίστησε τον κόσμο για τις όμορφες ευχές του.

«53 σήμερα και μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις τόσο ξεχωριστές και τόσο όμορφες ευχές σας…» έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Η ανάρτηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά για τα γενέθλιά του

Μάλιστα, η μεγάλη κόρη του θέλησε κι αυτή να του ευχηθεί δημόσια και έτσι ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους. «Happy birthday Daddy!! So proud of you…», έγραψε η Ιωάννα Χαρδαλιά.

Νίκος Χαρδαλιάς η φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του για τα γενέθλιά του

Το ξέσπασμα της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά για τα σχόλια που δέχθηκε στα social media

Η κόρη του, Ιωάννα Χαρδαλιά, αποφάσισε να απαντήσει με αποστομωτικό τρόπο σε κάποιον που θέλησε να κάνει ένα πολύ αρνητικό σχόλιο για τον πατέρα της όσο καιρό βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δέχθηκε μεγάλη κριτική τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης με τις πυρκαγιές. Μάλιστα ο ίδιος ξέσπασε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε και ξεκαθάρισε πως η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Σε μία ανάρτηση που έγινε στο Facebook, κάποιος σχολίασε για το επεισόδιο που έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς: «Να κι ένα ευχάριστο. Άντε καλά ξεκουμπίδια». Το σχόλιο αυτό εξόργισε την κόρη του υφυπουργού, Ιωάννα, η οποία απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας.

Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Χαρδαλιά στην ανάρτησή της.

Νίκος Χαρδαλιάς κόρη