Κατερίνα Παπουτσάκη: "Μια μέρα που θα θυμάμαι" - Συγκίνηση με την φωτογραφία της

Στιγμές ευτυχίας για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Παπουτσάκη:

Με τους δυο της γιους θέλησε να περάσει την σημερινή (11/11) ηλιόλουστη μέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη, στους οποίους έχει φυσικά τρελή αδυναμία και αγάπη.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της (δείτε εδώ και μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της).

Έτσι λοιπόν, πήρε τα παιδιά της και αποφάσισαν να κάνουν πικ νικ στην εξοχή. Φυσικά, η Κατερίνα Παπουτσάκη απαθανάτισε την τρυφερή αυτή στιγμή και λίγο αργότερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram δύο φωτογραφίες από την εκδρομή τους στη φύση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μια μέρα που θα θυμάμαι».

Η φωτογραφία της Κατερίνας Παπουτσάκη με τους γιους της

«Είναι απαράδεκτο τα ομόφυλα ζευγάρια να μη μπορούν να παντρευτούν εν έτει 2021»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (27/10) η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν μπορούν να παντρευτούν.

«Είναι μία πάρα πολύ ωραία δουλειά μέσα από την οποία εκφραζόμαστε όλη με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα, περνάμε πάρα πολύ ωραία».

Αναφορικά με τους γάμους της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και του Μιχάλη Οικονόμου με τον Γιώργο Μακρή τόνισε: «Αυτοί οι γάμοι ήταν κλειστοί, όμως είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβησαν και να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά τους αγαπώ πολύ και τους δύο.

Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου εν έτη 2021 να συμβαίνει αυτό. Η αγάπη δε γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να είμαστε ελεύθεροι και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και να σεβόμαστε και τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων. Ισότητα λοιπόν και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους».