Φάρμα: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα - Στον αέρα το πρώτο teaser του ριάλιτι

Και έχει να γίνει χαμός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα - Στον αέρα το πρώτο teaser του ριάλιτι

Ο νέος κύκλος της Φάρμας είναι γεγονός. Οι παίκτες έχουν ήδη κάνει την προληπτική καραντίνα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη μπει στις εγκαταστάσεις για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Χθες (11/11), το Πρωινό έκανε μία "καυτή" αποκάλυψη για έναν παίκτη που μπαίνει στη Φάρμα, ο οποίος είναι γνωστός πολιτικός - δείτε τον εδώ.

Λίγες ώρες αργότερα, η Φάρμα δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram το πρώτο teaser του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την εν λόγω ανάρτηση, η Φάρμα πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό τον Δεκέμβριο, χωρίς ωστόσο να δώσουν την επίσημη ημερομηνία.

Το πρώτο teaser της Φάρμας

Διέψευσε ότι θα μπει στην «Φάρμα 2» αλλά σήμερα είπε το "ναι"

Οι ετοιμασίες για την «Φάρμα» έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς καθώς αναμένεται να δούμε το ριάλιτι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το πρωί της Πέμπτης 4/11 η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων γ γνωστή τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως πρόκειται να συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο.

«Θέλω πάρα πολύ να ξεκινήσει όλο αυτό το πολύ ωραίο ταξίδι, η μοναδική εμπειρία. Θέλω να μπω μέσα και να το ζήσω. Θέλω να βρεθώ κοντά στη φύση, να ανακαλύψω κι άλλες πτυχές του εαυτού μου. Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο παρά τις δυσκολίες.

Ήμουν λίγο αναποφάσιστη, αλλά φέτος είναι πιο εύκολο. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα και πιο άνετα στο να με αποχωριστούν. Νιώθω πιο ήρεμη και αισθάνομαι πιο ελεύθερη να κάνω αυτό που θέλω.

Ο μεγάλος μου γιος μου ζήτησε να μην μπω στη “Φάρμα” γιατί θα τον κάνω ρεζίλι. Ο μικρός μου είπε ότι θα με βλέπει. Θα μου λείψουν μόνο τα παιδάκια του. Θα είναι σε καλά χέρια όμως στην γιαγιά και στον παππού»