Άβαφη και με ατημέλητο μαλλί - Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά με τη μικρή Μπιάνκα που δεν περίμενε κανείς

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άβαφη και με ατημέλητο μαλλί - Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά με τη μικρή Μπιάνκα που δεν περίμενε κανείς

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη Βίκυ Καγιά αψεγάδιαστη και εντυπωσιακή στις εμφανίσεις που κάνει στην τηλεόραση, ωστόσο στην προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια και μοντέλο επιλέγει να κάνει πολύ απλές εμφανίσεις.

Ο φακός του Youweekly.gr, εντόπισε τη Βίκυ Καγιά μαζί με την κόρη της Μπιάνκα, στη Γλυφάδα. Η παρουσιάστρια ήταν εντελώς άβαφη και μάλιστα είχε πιάσει πρόχειρα κότσο τα μαλλιά της. Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές που τη βλέπουμε απεριποίητη, αν και η αλήθεια είναι πως η Βίκυ Καγιά έχει ποζάρει πολλές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram χωρίς καθόλου μακιγιάζ και ρετούς (δείτε την εδώ).

Το look της παρουσιάστριας ήταν απλό, ωστόσο την ίδια στιγμή σικάτο μιας και επέλεξε ένα λευκό παντελόνι με φλατ παπούτσια και ένα μπεζ πουλόβερ.

Οι φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά με τη μικρή Μπιάνκα

Βίκυ Καγιά Μπιάνκα
Βίκυ Καγιά άβαφη

Ξεκίνησε τα μπότοξ η Βίκυ Καγιά

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου η Βίκυ Καγιά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ότι κάνει κάποια μπότοξ πια, ενώ στο παρελθόν ήταν αρνητική σε αυτό, αλλά και τις "παραξενιές" που έχει όσον αφορά τις φωτογραφήσεις της.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars αναφέρθηκε στον χρόνο που περνάει και πόσο συμβιβασμένη είναι με τις αλλαγές που φέρνει.

«Το φυσιολογικό είναι αυτό. Να μεγαλώνουμε και να γερνάμε. Δεν είμαι ούτε 20 ούτε 30 πια. Μου αρέσω με τις ρυτίδες μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όποτε φωτογραφίζεται πλέον απαιτεί να μην της κάνουν ρετούς.

«Όποτε φωτογραφίζομαι απαιτώ να μη μου κάνουν ρετούς για να φαίνονται οι ρυτίδες μου. Μου αρέσει που μεγαλώνω, προσέχω το πρόσωπό μου και το φροντίζω αλλά είμαι μακριά από αισθητικές παρεμβάσεις και υπερβολικά πράγματα. Τώρα ένα μποτοξάκι στο μεσόφρυδο, συχνοί καθαρισμοί και ενυδατώσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά πράγματα. Αλλά δεν μου αρέσουν οι αλλοιώσεις, θέλω να είμαι φυσιολογική και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου βάσει της ηλικίας μου», εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά.