Ιωάννα Μαλέσκου: "Όταν κάτι κρίνω ότι πρέπει να..." - Απασφάλισε για την Κατερίνα Καινούργιου

Όλα όσα αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Μαλέσκου:

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, Love It, στην κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και στην νέα της σχέση.

Η δήλωση της Μαλέσκου για την κόντρα της με την Καινούργιου

«Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ γεμάτα, πολύ μεστά και θεωρώ ότι η εκπομπή έχει βρει τα πατήματά της. Κάθε μέρα έχουμε ένα χαμόγελο και μια λαχτάρα πηγαίνοντας καθημερινά και αυτό ελπίζω κι εύχομαι να περνάει και στον κόσμο. Είναι όλα καλά, μπορούν να είναι και καλύτερα. Το τηλεοπτικό σκηνικό με τόσες εκπομπές σε όλες τις ζώνες είναι απαιτητικό και ανταγωνιστικό.

Δεν ισχύει ότι έχει δοθεί από τον ΣΚΑΙ χρονικό περιθώριο μέχρι τις γιορτές για την εκπομπή και ούτε μας έχουν δώσει κάποιες εντολές. Δεν υπάρχει καμία κόντρα και καμία αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου. Όταν κάτι κρίνω ότι πρέπει να τοποθετηθώ και να λήξει, το κάνω. Και επειδή κάτι λήγει, παύει να υπάρχει λόγος να συζητάμε γι’ αυτό. Για τα προσωπικά μου δεν μιλάω, αλλά προσωπικά είμαι πολύ καλά».

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ανοιχτά και για την Μενεγάκη - «Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Open Weekend” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύγκριση που της έκαναν με την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Mega μάλιστα, είχε ερωτηθεί για την συνάδελφο της και η απάντηση της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

«Έχω μια ηρεμία στην εκπομπή μου που προκύπτει από τους συνεργάτες μου, η εκπομπή πάει σε μια ράγα και προχωράει. Όταν δεν συμφωνώ με ένα θέμα στην εκπομπή, δεν θα καταλάβεις ποτέ στον αέρα ότι δεν συμφωνώ ή ότι με επηρέασε. Στην αρχή δεν με απασχολούσαν τα νούμερα, κάποια στιγμή έφτασαν να με επηρεάζουν και να με στεναχωρούν. Τα νούμερα πλέον τα έχω αφήσει στην άκρη, δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν. Έχανα την ισορροπία μου όταν άρχισα να βλέπω μονοψήφια νούμερα και σταμάτησα να ασχολούμαι», είπε αρχικά.

«Όταν σου πιστώνουν τίτλους μπορεί να καλό και κολακευτικό, μπορεί να γίνει και βαρίδι όμως. Δεν έχω στοιχεία που να θυμίζουν την Ελένη Μενεγάκη. Η διαρκής σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη με έφτασε σε ένα σημείο που πήγαινα σπίτι μου, ένιωθα θλίψη κι έκλαιγα γιατί ήταν κάτι που δεν επεδίωκα. Όταν γράφουν τα δημοσιεύματα για μένα που είναι άδικα τα αφήνω να με επηρεάζουν μέχρι έναν βαθμό. Πλέον απαντάω σε δημοσιεύματα που με αδικούν».

«Δεν ίσχυαν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στους συνεργάτες μου και ίσα ίσα χαίρομαι για όσους έχουν προχωρήσει. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου, θέλω ηρεμία, μια αγκαλιά και θαλπωρή. Έχω μια πολύ έντονη επιθυμία να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα ο άνθρωπος που θα έχω στο πλευρό μου να με θαυμάζει και να με σέβεται. Δεν μαλώνω, ωστόσο, φροντίζω να δείχνω τι αισθάνομαι με άλλους τρόπους. Έχω βιώσει αμφισβήτηση στη δουλειά μου, κυρίως από γυναίκες», πρόσθεσε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.