Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Οι αινιγματικές ανάρτησεις της για το OPEN

Φεύγει ή μένει τελικά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Οι αινιγματικές ανάρτησεις της για το OPEN

Από νωρίς το πρωί (12/11) σας αποκάλυψε πως όλα δείχνουν πως η Τζωρτζέλα Κόσιαβα από μέρα σε μέρα θα αποτελεί πια παρελθόν από το OPEN και συγκεκριμένα την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου θα ανακοινώσει πως είναι η τελευταία ημέρα που η εκπομπή "Μίλησέ μου" θα βρίσκεται στον αέρα.

Αφορμή για αυτήν την αλλαγή στάθηκε η νέα διευθύντρια προγράμματος η οποία υποστηρίζει πως η ποιότητα του συγκεκριμένου προγράμματος δεν συνάδει με την αισθητική της!

Μάλιστα, η Τζωρτζέλα, λίγο μετά τις φήμες, προχώρησε σε δύο αινιγματικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που φουντώνουν τα όλα όσα φημολογούνται.

Οι αινιγματικές ανάρτησεις της Τζωρτζέλας Κόσιαβα για το OPEN

Τζωρτζέλα Κόσιαβα οι αινιγματικές ανάρτησεις της για το OPEN 2

Τζωρτζέλα Κόσιαβα οι αινιγματικές ανάρτησεις της για το OPEN

Θρήνος για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα - «Είναι πολύ μεγάλο το κενό...»

Πολύ δύσκολες είναι οι ώρες που περνάει η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία μέσα από τη σημερινή (2/11) εκπομπή της, θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της πως η αγαπημένη της πεθερά έφυγε από τη ζωή την 28η Οκτωβρίου, τη μέρα που είχε γενέθλια η κόρη της.

Μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τον θάνατο που τον συγκλόνισε, και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με το κοινό.

Η εξομολόγηση της Τζωρτζέλας Κόσιαβα

«Αυτή η εκπομπή σήμερα είναι πολύ περίεργη για εμένα, γιατί η 28η Οκτωβρίου, που έχει γενέθλια η κόρη μου, την ίδια ακριβώς μέρα, που είχαμε χαρά, έφυγε από την ζωή η πεθερά μου. Πάντα, όταν επέστρεφα στο σπίτι, την ρωτούσα τα πάντα για την εκπομπή: "Πως σου φάνηκε, σου άρεσε το θέμα; Πώς ήμασταν και πολλά άλλα."

Πάντοτε οι παρατηρήσεις της ήταν σωστές. Έφυγε μια γυναίκα πολύ σημαντική για εμένα στην ζωή μου, που μεγάλωσε το παιδί μου, γιατί έλειπα ώρες ατελείωτες για βιοποριστικούς λόγους, όχι για λόγους καριέρας. Είναι πολύ μεγάλο το κενό και η θλίψη στην οικογένειά μας και νιώθω πάρα πολύ περίεργα, γιατί ήταν μια γυναίκα γενναιόδωρη, που είχε μόνο αγάπη και καλοσύνη μέσα της. Μέσα από τις πράξεις της, έδινε στους ανθρώπους που αγαπούσε, αλλά και στους συνανθρώπους της. Ήθελα να το πω αυτό, γιατί ήταν πολύ περίεργη για εμένα η εκπομπή σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.