Απασφάλισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος - «Σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινα στο The Bachelor»

«Χαίρομαι για αυτή την απόφαση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος - «Σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινα στο The Bachelor»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/11) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που του είχε γίνει από το The Bachelor ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τη δεχθεί.

Όπως εξήγησε, τότε είχε κάνει το πρώτο ραντεβού με τον ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο πρότζεκτ και η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που κατάλαβε περί τίνος πρόκειται αρνήθηκε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το The Bachelor

«Δεν ήξερα για τι πήγαινα να συζητήσω ακριβώς. Είχαμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε μια πρόταση που είχαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να μου κάνουν και ήταν το Bachelor. Μου είχαν πει ότι ήταν πολύ κοντά σε μένα αυτό το οποίο θα συζητούσαμε, εντάξει όμως δεν είναι κοντά σε μένα αυτό το πρότζεκτ. Σε καμία περίπτωση γιατί δεν θα αισθανόμουν υπό καμία συνθήκη καλά για να το κάνω. Δεν χρειάστηκε να πούμε και περισσότερα εκείνη την περίοδο.

Χαίρομαι για αυτή την απόφαση γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να το κάνω. Σταμάτησε και εκεί η συζήτηση μας όσον αφορά το Bachelor τότε», είπε μεταξύ άλλων.

Πόσο; Το υπέρογκο ποσό που δίνει ο Ατζούν στον Ντάνο για το Survivor 5

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο θέλει σαν τρελός και παλαβός ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το νέο κύκλο του Survivor. Μάλιστα, το ποσό που του προσφέρει για την συμμετοχή είναι... αστρονομικό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή μέσα από το Πρωινό, ο γνωστός Τούρκος παραγωγός επιθυμεί τον νικητή του πρώτου Survivor να ξανά συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως και μια πρώην σύντροφο του Νίκου Οικονομόπουλου.

Μάλιστα, το ποσό που του προσφέρει για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο... αγγίζει τις 300.000 ευρώ!