Γλυκά Νερά: «Αν με βλέπεις εκεί που είσαι...» - "Άδειασε" τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η Αγγελική Νικολούλη

«Για να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: «Αν με βλέπεις εκεί που είσαι...» -

Η Αγγελική Νικολούλη είναι από τα άτομα, που γνωρίζουν όσο ελάχιστοι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και φρόντισε για ακόμη μια φορά να «αδειάσει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, εκτοξεύοντας νέες «ρουκέτες» για την εξωσυζυγική του σχέση.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση «φωτιά» για τον συζυγοκτόνο και τα δηλώνει ο ίδιος μέσα από τις φυλακές σχετικά με τα σενάρια τα οποία τον ήθελαν να έχει εξωσυζυγική σχέση, η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον πιλότο.

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με απόδοση λόγου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι, Αυτό λέει τώρα», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Φρέσκος.

Η Αγγελική Νικολούλη λοιπόν αποφάσισε να απαντήσει με αυστηρό τρόπο... διαβάστε την απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο Athensmagazine.gr