Θρήνος στον ΣΚΑΪ

Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Μιχαλίτση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος στον ΣΚΑΪ

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) έγινε γνωστή μία πολύ μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή η Σοφία Μιχαλίτση, μία από τις πιο ιστορικές φωνές του ελληνικού ραδιοφώνου που συνδέθηκε άρρηκτα με τον σταθμό του Φαλήρου.

Η Σοφία Μιχαλίτση έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους καθώς και σε άτομα από το επαγγελματικό της περιβάλλον, ιδιαίτερα στον ΣΚΑΪ, στον οποίο αφιέρωσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της καριέρας της.

Μάλιστα, πρόκειται για ακόμα μία μεγάλη απώλεια στον χώρο του ελληνικού ραδιοφώνου, μιας και πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή και η Εύα Μπουντούρη, η οποία ήταν η φωνή του "Εν Λευκώ" εδώ και 15 χρόνια.

Λίγα λόγια για τη Σοφία Μιχαλίτση

H Σοφία Μιχαλίτση διατέλεσε διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του ‘70, ενώ το 1989 ανέλαβε την διεύθυνση προγράμματος του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ μέχρι και τα μέσα του 2000.

Επίσης στον τότε ΣΚΑΪ 100,4 επιμελούνταν και παρουσίαζε την εκπομπή «Τριάρι με τραντζίστορ». Η Σοφία Μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο.

Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Τέταρτης, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Παιανία, παρουσία συγγενών και φίλων προκειμένου να της πουν το τελευταίο αντίο.