Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Η οικογένειά μου “κλώτσησε” για την απόφασή μου να συμμετέχω στην Φάρμα»

Οι πρώτες του δηλώσεις για το ριάλιτι περιπέτειας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Η οικογένειά μου “κλώτσησε” για την απόφασή μου να συμμετέχω στην Φάρμα»

Στις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» προχώρησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή «Πρωινό», τονίζοντας πως η οικογένεια του δεν ήταν σύμφωνη με αυτή του την απόφαση.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ψωμιάδη για την συμμετοχή του στην Φάρμα

«Δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο για την κοινή γνώμη. Ήταν δύσκολη απόφαση να μπω στη “Φάρμα”. Η οικογένειά μου, οι συνεργάτες μου “κλώτσησαν” για τα θέματα υγείας. Μην ξεχνάτε ότι πέρασα 3 χτυπήματα τους τελευταίους μήνες, κορωνοϊό, χτύπησα με το μηχανάκι και κάηκε το αμάξι μου εν κινήσει. Επειδή εγώ σαν Πόντιος κάνω το δικό μου, πήρα την απόφαση να τολμήσω με πίστη.

Όταν έχει πίστη όλα τα κάνει ο άνθρωπος. Στη ζωή μου έμαθα ένα πράγμα: οι τίτλοι και τα αξιώματα έρχονται και παρέρχονται. Τα νέα παιδιά κάτι θα πάρουν από μένα και κάτι θα πάρω κι εγώ. Να περιμένετε την έκπληξη! Θα κάνουμε και πάλι πράγματα που δεν τα περιμένω ούτε εγώ».

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της Φάρμας - Στον αέρα το πρώτο teaser του ριάλιτι

Ο νέος κύκλος της Φάρμας είναι γεγονός. Οι παίκτες έχουν ήδη κάνει την προληπτική καραντίνα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη μπει στις εγκαταστάσεις για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Χθες (11/11), το Πρωινό έκανε μία "καυτή" αποκάλυψη για έναν παίκτη που μπαίνει στη Φάρμα, ο οποίος είναι γνωστός πολιτικός.

Λίγες ώρες αργότερα, η Φάρμα δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram το πρώτο teaser του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την εν λόγω ανάρτηση, η Φάρμα πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό τον Δεκέμβριο, χωρίς ωστόσο να δώσουν την επίσημη ημερομηνία.