Με δεύτερο πρότζεκτ στο Open ο Τάσος Δούσης - Τι συμβαίνει;

Σε τι ρόλο ενδέχεται να τον δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με δεύτερο πρότζεκτ στο Open ο Τάσος Δούσης - Τι συμβαίνει;

Το τηλεοπτικό τοπίο "βράζει" και όπως όλα δείχνουν έρχονται μεγάλες αλλαγές στα κανάλια. Ειδικότερα στο Open, το οποίο ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμά του νέα πρότζεκτ. Ένα από αυτά, αφορά και τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη, Τάσο Δούση.

Ο Τάσος Δούσης παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία την εκπομπή Εικόνες στο Open (δείτε εδώ το trailer του σημερινού επεισοδίου 14/11) και όπως μαθαίνουμε, ο σταθμός τον προορίζει για μία ακόμα εκπομπή η οποία βρίσκεται κοντά στο να πάρει το "πράσινο φως".

Το νέο πρότζεκτ του Τάσου Δούση στο Open

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο δημοσιογράφος και εκδότης συζητάει με το κανάλι προκειμένου να αναλάβει ένα νέο τηλεπαιχνίδι το οποίο θα μπει στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Ο Τάσος Δούσης δεν έχει πει ακόμα το τελικό "ναι" βέβαια, μιας και ακόμα βρίσκεται σε σκέψεις σχετικά με το αν θα δεχθεί την πρόταση.

Τάσος Δούσης τηλεπαιχνίδι Open

Η επική ατάκα της Μπέττυς Μαγγίρα στον Τάσο Δούση

Ο εκδότης, δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Τάσος Δούσης, το πρωί της Παρασκευής 22/10 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" και... ακολούθησαν πέρα από αποκαλύψεις στιγμές απείρου κάλλους με την παρουσιάστρια, Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία του έκανε κοπλιμέντο για τα κιλά που έχει χάσει αποκαλώντας τον μάλιστα "τζόβενο".

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στα νέα επεισόδια της εκπομπής Εικόνες που από την Κυριακή 24/10 ξεκίνησε το νέο κύκλο επεισοδίων στο Opentv.

Όσον αφορά τα κιλά δήλωσε: "Κοίταξε τα κιλά τα έχασα πριν κάνω την εκπομπή αλλά ξέρεις είπα έχω κάνει τα πάντα στην ζωή μου το μοναδικό στοίχημά μου ήταν τα κιλά, μόνο αυτό δεν είχα κάνει και λέω πρέπει να τα καταφέρω τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε αυτή την ζωή, ε και τα κατάφερα και μάλιστα σχετικά εύκολα. Κοίταξε όσο μεγαλώνουμε, καλυτερεύουμε. Δηλαδή πιστεύω όσο πηγαίνουμε σε μια μεγαλύτερη ηλικία πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι, όχι χειρότεροι."

Όσον αφορά την εκπομπή Εικόνες: "Πήρα την απόφαση όταν κινδύνευσα στο Αφγανιστάν (δείτε εδώ τι συνέβη) και λέω ήρθε και ο γιος μου στην ζωή, τα παρατάς όλα κι έτσι έκανα τις Εικόνες. Ο ALPHA έπαιζε 20 χρόνια επαναλήψεις των εκπομπών, λεφτά δεν παίρνω από δικαιώματα, μην με ρωτήσετε.

Αυτή την Κυριακή ξεκινάει η εκπομπή με την Ρώμη. Φοβερό ταξίδι. Όσοι έχουν πάει θα νιώσουν με αυτή την εκπομπή ότι δεν έχουν πάει διότι δείχνω πραγματικά πολύ όμορφα πράγματα από την Ρώμη. Έχουμε δυο εκπομπές μια αυτή την Κυριακή (δείτε εδώ το trailer) και μια την επόμενη. Κάνουμε όλη την Ρώμη, λέμε απίστευτα μυστικά για φαγητό, για βόλτες, για τα πάντα.

Το στοίχημα το δικό μου ξέρεις ποιο είναι; Ο άνθρωπος που δεν θα πάει ποτέ στην Ρώμη να νιώσει πως έχει πάει. Αυτός είναι ο στόχος ο προσωπικός μου. Δεν κάνω την εκπομπή μόνο για εμένα αλλά και για τους ανθρώπους που θα κάτσουν σπίτι τους.

Ξέρεις ποια είναι η τρέλα μου; Να περπατάω στον δρόμο και να μου πει μια κυρία "Ρε συ πήγα στην Ρώμη και έκανα ότι έκανες."