"Ραγίζει" καρδιές ο Θάνος Τοκάκης για τον θάνατο του αδερφού του - «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα»

«Δεν μπορώ να το διανοηθώ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε μία πολύ όμορφη συνέντευξη στο περιοδικό Gala, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαμό του αγαπημένου του αδερφού, Βασίλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό από καρκίνο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός για ακόμα μία φορά "ράγισε καρδιές" με τις δηλώσεις του και εξήγησε πως ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη.

Οι δηλώσεις του Θάνου Τοκάκη για τον αδερφό του

«Δε νομίζω ότι καταλάβαινε ότι θα φύγει γιατί τον τελευταίο καιρό η αρρώστια είχε επεκταθεί στον εγκέφαλο και δεν επικοινωνούσε. Αυτό που θέλω ίσως να επικοινωνήσω με τον κόσμο είναι αυτό το ταμπού που έχουμε με τον καρκίνο. Όταν μαθαίνουμε ότι κάποιος πάσχει από αυτήν την αρρώστια, τον αντιμετωπίζουμε σαν μελλοθάνατο κι αυτό ο άλλος το εισπράττει. Ίσως θα πρέπει να εκπαιδευτούμε όλοι απέναντι σε αυτό. Και να μην φοβόμαστε να λέμε την λέξη.

Ο αδελφός μου ο Βασίλης “έφυγε” μόλις στα 44. Κι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πώς ήταν όταν το έμαθε; Άλλαξαν τα πάντα. Και για εκείνον και για όλους εμάς γύρω του. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Αυτό που λέει ο Επίκουρος ή ο Καζαντζάκης, πως «είμαστε μία λάμψη ανάμεσα σε δύο σκοτάδια», δεν μπορώ να το διανοηθώ», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Θάνος Τοκάκης αδερφός

Η σπαρακτική ανάρτησή του μετά τον θάνατο του αδερφού του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία σκέψη του για τον χαμό του αγαπημένου του αδερφού, Βασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Πριν από λίγο καιρό, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Τοκάκη και ο αδερφός του, Θάνος, ήταν μία από τις πιο τραγικές φιγούρες. Ο ίδιος, στην ανάρτηση που έκανε μίλησε με ιδιαίτερα λόγια για τον αδερφό του και συγκίνησε ιδιαίτερα τους ακόλουθούς του.

«Και τι άλλο να ήμασταν πέρα από μνήμες εξαντλημένες. Κι από ένα χαμόγελο. Το τσακισμένο. Κι ύστερα η ξεκούραση. Με κάποια λύσις. Ο Βασίλης μου. 1977-2021… πέταξε πολύ ψηλά. Κι όμως δε λιώσαν τα φτερά», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.