Δημήτρης Πανόπουλος: Η τρυφερή αποκάλυψη για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Πανόπουλος: Η τρυφερή αποκάλυψη για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού

Μετά από την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν εκείνος ο οποίος αποτελεί το νέο μέλος. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος από την ενημέρωση αποφάσισε να "πηδήξει" στη ψυχαγωγία, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα και το κλίμα δεν περιγράφονται. Έχουμε έναν εξαιρετικό αρχισυντάκτη, τον Βασίλη Δρυμούση. Η εκπομπή τα έχει όλα. Νιώθω σαν να είμαι με την παρέα μου και κάθε Σάββατο και Κυριακή το μοιραζόμαστε αυτό με τον κόσμο.

Βέβαια, δικαιωμένος για την επιλογή μου θα νιώσω όταν μου πουν οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν ότι κι εκείνοι νιώθουν το ίδιο» ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα. Αναφορικά με τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, ο Δημήτρης Πανόπουλος δήλωσε ότι «είναι εξαιρετική.

Ούτε εγώ δε θα με υποδεχόμουν τόσο θερμά. Με βοηθά καθημερινά και μου δίνει συμβουλές. Από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο σύνθετα θέματα. Αυτό είναι πολύτιμο, γιατί ο χώρος τη ψυχαγωγίας είναι πρωτόγνωρος για μένα. Ήδη, μπορώ να σου πω ότι είμαι ευγνώμων που συνεργάζομαι μαζί της».

Σε ερώτηση για το εάν φοβήθηκε τη σύγκριση με τον Κώστα Τσουρό, ο Δημήτρης Πανόπουλος απάντησε ότι «δε νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος να συγκρίνει κάποιος εμένα και τον Κώστα. Εκείνος έχει ήδη διαγράψει τη δική του πορεία στο infotainment και, μάλιστα, με επιτυχία. Εγώ τώρα ξεκίνησα. Το δουλεύω και προσπαθώ να βελτιώνομαι».

Πηγή: Real Life

Ποιος είναι ο νέος συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού

Το «Καλύτερα δεν γίνεται» έκανε πρεμιέρα για τέταρτη σεζόν και η Ναταλία Γερμανού, για μια ακόμη φορά, «καλησπέρισε» μαζί με τους συνεργάτες της το τηλεοπτικό κοινό. Στη φετινή παρέα, μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού, προστέθηκε ο Δημήτρης Πανόπουλος. Ο δημοσιογράφος μεταπήδησε στην ψυχαγωγία και στον Alpha από τον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ.

Πώς έγινε η πρόταση για τη συνεργασία; Ποια συμβουλής του έδωσε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα»; Τι λέει για τον Κώστα Τσουρό; Φοβάται την σύγκριση;

Διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr