Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το 5αψήφιο εβδομαδιαίο ποσό που πήρε σε ριάλιτι άφησε "κάγκελο" την Καινούργιου

Πήρε πάνω κάτω 13 μισθούς μέσα σε μια εβδομάδα....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το 5αψήφιο εβδομαδιαίο ποσό που πήρε σε ριάλιτι άφησε

Και όμως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει πάρει πενταψήφιο ποσό την εβδομάδα για να συμμετάσχει σε ριάλιτι της τηλεόρασης. Μόλις το αποκάλυψε, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της έμειναν άφωνοι με τα μηδενικά.

Η ξανθιά καλλονή, ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν θα πήγαινε στο Survivor, - δείτε έναν από τους παίκτες που θα πάει - με την ίδια να απαντάει ότι αν της έκαναν μια καλή πρόταση θα πήγαινε.

Τότε, η δημοσιογράφος της είπε: «Δηλαδή, αν σου έδιναν 10.000 ευρώ την εβδομάδα θα πήγαινες;». Εκεί λοιπόν ήρθε η αποκάλυψη.

Αυτό είναι το πενταψήφιο ποσό που πήρε η Παναγιώταρου για να πάει σε ριάλιτι

«Νομίζω ότι όλα είναι πιθανά, αν υπάρξει μια πρόταση που να αξίζει και οικονομικά.. Έχω πάει με 10.000 ευρώ σε άλλο παιχνίδι. Πρέπει να ανεβάσουμε λίγο το ποσό», αποκάλυψε... και όλοι κατάλαβαν πως εννοούσε ότι τα πήρε στην Φάρμα.

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν το γάμο της με τον Γιαννόπουλο και τις πλαστικές

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται στη λίστα με τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που έχουν πει "ναι" στο νυστέρι και έχουν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς λόγους. Μάλιστα, πολλά από τα botox της, της τα έχει κάνει ο πρώην σύζυγό της, Αριστομένης Γιανόπουλος.

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής και των άκρων. Και ούτε γενικά μου αρέσουν αυτά τα αποτελέσματα τα υπερβολικά. Που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά. Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα και απλά είπαμε να διορθώσουμε μία-δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή βέβαια. Ήμουν αρκετά αδύνατη και ήθελα κάτι που θα έδινε όγκο στο σώμα μου.

Νομίζω ότι τώρα πια δεν μπορώ να με φανταστώ πώς ήμουν πριν. Εντάξει έχουν περάσει και 6-7 χρόνια από τότε που το έκανα, οπότε έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν. Είναι σαν να γεννήθηκα έτσι. Στα χείλη βάζω υαλουρονικό μια φορά τον χρόνο. Αλλά πολύ λίγο. Γενικά δε μου αρέσουν τα τεράστια χείλη. Μου αρέσει να φαίνεται φυσικό. Δεν τα θεωρούμε επέμβαση αυτά. Botox έχω δοκιμάσει να κάνω μια φορά σε πολύ μικρή ποσότητα. Γενικά κάνω πράγματα σε πολύ μικρό βαθμό» είχε πει η ξανθιά καλλονή σε παλιότερη συνέντευξη της.

Δείτε στο Athensmagazine.gr φωτογραφίες πριν τις πλαστικές