"Συγγνώμη, δεν μπορώ να μιλήσω" - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου

Σταμάτησε για δευτερόλεπτα την συνέντευξη στο πλατό του Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Δεν είναι μια καλή περίοδος για εκείνη, τουλάχιστον στα προσωπικά της και το προδίδει καθημερινά μέσα από διάφορες αναρτήσεις που κάνει στα social media (δείτε εδώ). Η Κατερίνα Καινούργιου αντιμετωπίζει μια κρίση στην σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και φαίνεται πως η παρουσιάστρια έχει επηρεαστεί τόσο πολύ στην ψυχολογία της που μάλλον δεν τρώει όσο πρέπει.

«Παιδιά, αν ακούτε γρου γρου είναι το στομάχι μου. Γουργουρίζει η κοιλιά μου γουργουρίζει όλη την ώρα. Συγνώμη. Όλη την ώρα δεν μπορώ να μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά το πρωί της Δευτέρας 15/11 στον αέρα του Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου την ώρα που μιλούσε με την Μαγδαληνή από το περσυνό Bachelor.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση Φίλιππου Τσαγκρίδη και Κατερίνας Καινούργιου

Άλλοι μιλάνε για κρίση και άλλοι για οριστικό χωρισμό, την πραγματική αλήθεια, όμως, την ξέρει μόνο το ζευγάρι, που όπως φαίνεται την προσωπική του αυτή στιγμή δεν θέλει να τη μοιραστεί με κανέναν. Για την ώρα και οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους και ίσως είναι η πρώτη φορά που έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρόλο που ανέκαθεν δεν τους άρεσαν οι δημόσιες εμφανίσεις τους να απαθανατίζονται από παπαράτσι, η τελευταία φορά που ο φακός τούς έπιασε μαζί ήταν στις διακοπές τους στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι.

Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης χωρισμός

Έκτοτε τα διάφορα στόρι μαρτυρούσαν τον έρωτά τους, που σταμάτησαν μερικές μέρες πριν και απορίας άξιο είναι εάν η γιορτή της Κατερίνας τις επόμενες μέρες θα τους φέρει κοντά...