Ατύχημα για την Τατιάνα Στεφανίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Τατιάνα Στεφανίδου

Την Τατιάνα Στεφανίδου την βλέπουμε φέτος μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA «T-Live» κάθε μεσημέρι όπου ασχολείται κυρίως με τα θέματα της επικαιρότητας. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Η ίδια μπορεί να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ωστόσο δεν έχει κάνει κάτι γνωστό για το ατύχημά της.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και τρεις ημέρες η ίδια έχει βγει στον αέρα της εκπομπής της με επίδεσμο στο χέρι. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου με επίδεσμο στο χέρι

«Κάθε μέρα υπάρχει κάτι νέο, που με κάνει να σε αγαπώ πιο πολύ» - Η τρυφερή ανάρτηση της Στεφανίδου

Μπορεί να είναι χρόνια μαζί, ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου παραμένει ερωτευμένη με τον Νίκο Ευαγγελάτο και δεν το κρύβει λεπτό (δείτε εδώ και την τελευταία ρομαντική έξοδό τους). Το ζευγάρι πέρασε την Κυριακή κάνοντας μια όμορφη βόλτα και απολαμβάνονταν τον ηλιόλουστο καιρό.

Οι δυο παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, μάλιστα, απαναθάτισαν την όμορφη αυτή στιγμή από την έξοδό τους, με την Τατιάνα Στεφανίδου να την μοιράζεται λίγο αργότερα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Φυσικά, την εν λόγω φωτογραφία την συνόδευσε και με μια πολύ τρυφερή λεζάντα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Κάθε μέρα υπάρχει κάτι νέο, που με κάνει να σε αγαπώ πιο πολύ από την προηγούμενη».

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Τατιάνα Στεφανίδου με Νίκο Ευαγγελάτος