Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι είδε το βράδυ της Παρασκευής - Της άρεσε τόσο πολύ που είδε ακόμη και τις διαφημίσεις

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι είδε το βράδυ της Παρασκευής - Της άρεσε τόσο πολύ που είδε ακόμη και τις διαφημίσεις

Άλλη μια εβδομάδα ξεκίνησε με την Ελένη Μενεγάκη να λέει στους αγαπημένους της τηλεθεατές "καλησπέρα" μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της ότι βλέπει τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα (Δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε). Έτσι λοιπόν, στην σημερινή εκπομπή αποκάλυψε on air ότι την Παρασκευή το βράδυ κόλλησε τόσο πολύ που είδε μέχρι και τις διαφημίσεις.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

«Είδατε τη συνέντευξη; Εγώ δεν την είδα, θα πω την αλήθεια. Είδα τα "Τίρανα" και πάλι. Τι ωραίο επεισόδιο της Παρασκευής, όποιος δεν το είδε έχασε, πολύ γέλιο. Εγώ δεν το είδα (σ.σ: Το Idols), αν το είχα δει έστω και στο ζάπινγκ θα είχα φύγει. Εγώ είδα και τις διαφημίσεις από τα "Τίρανα", δεν κουνήθηκα καθόλου».

«Καμία ώρα θα μείνω στον τόπο...» - Παραλίγο τούμπα για την Μενεγάκη στον αέρα του Mega

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη με πρωταγωνίστρια την ίδια. Η παρουσιάστρια παραλίγο να βρεθεί στο πάτωμα, λόγω προβλήματος που υπάρχει στο σκηνικό.

Συγκεκριμένα, το τακούνι του παπουτσιού της, κόλλησε στο πλακάκι και δεν έβγαινε με τίποτα. Έτσι λοιπόν, έβγαλε το παπούτσι, έσκυψε και το έβγαλε με το χέρι της και στη συνέχεια το ξαναφόρεσε.

«Θα πέσω κάτω καμια ώρα, που κολλάει το παπούτσι μου, αν δε μου φτιάξετε αυτή εδώ την ιστορία εδώ κάτω. Ρε πότε θα μου τα κλείσετε αυτά εδώ, δεν είπαμε για να μην μείνω;», είπε φωνάζοντας στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες η Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, δεν το είπε με νεύρα ή... γκρίνια, καθώς χθες 10/11 η παρουσιάστρια φάνηκε να έχει πολύ όρεξη. Μάλιστα, πριν από αυτό το περιστατικό, παραλίγο να πάθει... καρδιά με την αποκάλυψη που της έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τον γιο του.