"Κόλαφος" ο Βαγγέλης Περρής: «Συμφωνώ με τον Καπουτζίδη, ξεκάθαρα απευθύνεται στον Μουτσινά»

«Εδώ και πολύ καιρό δεν είναι για να σχολιάζεις τα ρούχα κανενός»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Το πρωί της Δευτέρας (15/11) η εκπομπή Πρωινό θέλησε να σχολιάσει τη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά (δείτε την εδώ). Έτσι, και ο Βαγγέλης Περρής με τη σειρά τοποθετήθηκε επί του θέματος και συμφώνησε με τον γνωστό ηθοποιό.

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Νίκο Μουτσινά

«Απευθύνεται στον Νίκο Μουτσινά. Είναι ξεκάθαρο, μην κοροιδευόμαστε. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο κόσμος γύρω και όλοι αναπροσδιορίζουμε τον τρόπο που κάνουμε χιούμορ. Δεν είναι το ίδιο χιούμορ που κάναμε πριν 10 χρόνια», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά του απάντησε και του απηύθυνε μία ερώτηση: «Ο Καπουτζίδης έχει καταφέρει να κάνει τέτοια έργα και να προκαλέσει το γέλιο και να περάσει καλά, μέσα από τις παραστάσεις και την τηλεόραση, χωρίς να θίξει κανέναν και χωρίς εσύ σαν θεατής να αισθανθείς άβολα. Αν το “Όλα” του Θέμου γινόταν σήμερα θα είχε άλλα βινετάκια;».

«Φυσικά και θα είχε. Έχουμε αλλάξει ως κοινωνία και ο τρόπος που βλέπουμε την κοινωνία είναι διαφορετικός. Πριν από 15-20 χρόνια ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε τον κόσμο. Έχουμε αλλάξει. Φυσικά συμφωνώ με τον Καπουτζίδη. Εδώ και πολύ καιρό δεν είναι για να σχολιάζεις τα ρούχα κανενός και κυρίως όταν το κάνεις αυτό δείχνοντας όπως είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης με το δάχτυλο, για να προκαλέσεις το γέλιο στους υπόλοιπους και να τους κάνεις έτσι συμμέτοχους. Καιρός είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε το χιούμορ και τη σάτιρα» απάντησε ο Βαγγέλης Περρής.

Η Κατερίνα Καινούργιου για τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη

Ύστερα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης και προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί καθώς της δημιουργήθηκε μια αρνητική εντύπωση με όλα όσα άκουσε.

«Πρόκειται ξεκάθαρα για τον Νίκο Μουτσινά. Τον Γιώργο τον σέβομαι, τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά είναι πολύ άδικος με τον Νίκο. Ξεκινήσαμε μαζί με τον Νίκο και δεν φαντάζεστε το πόσα ταλέντα έχει αναδείξει από τα τοπικά κανάλια. Ποτέ δεν γινόταν κριτική με κακία.

Και αν κάτι ξέφευγε ζήταγε πάντα συγγνώμη δημόσια. Πολλά από τα πρόσωπα που σχολιάζει όλα αυτά τα χρόνια του στέλνουν δώρα, γλυκά, τον λατρεύουν. Η Ιωάννα Μαλέσκου που την αποθέωνε και της άνοιξε μια μεγάλη πόρτα. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα»

«Ο Νίκος είναι ο παρουσιαστής ο οποίος έχει πάει να παίξει με μονοκάμερο σε τοπικό κανάλι της επαρχίας, σε σίριαλ. Δεν κάνει τίποτα με κακία σε αυτό το κομμάτι. Ο Νίκος δεν κοροϊδεύει, τους δίνει ένα βήμα. Μόνο με καλοσύνη κάνει ότι κάνει».