Στο πλευρό της Γερμανού ο Κανάκης - «Προτιμάτε να έχει καλεσμένη τη νικήτρια του The Bachelor;»

Έξαλλος ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο πλευρό της Γερμανού ο Κανάκης - «Προτιμάτε να έχει καλεσμένη τη νικήτρια του The Bachelor;»

Λίγο πριν την έναρξη της κανονικής ροής της σημερινής (15/11) εκπομπής του, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να αναφερθεί στον σάλο που δημιουργήθηκε το Σαββατοκύριακο με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η οποία φιλοξένησε τον διασώστη προσφύγων, Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Ο Αντώνης Κανάκης πήρε το μέρος της παρουσιάστριας και μίλησε με πολύ αυστηρό τόνο σε όσους ασκούν κριτική για τη συγκεκριμένη συνέντευξη σε έναν άνθρωπο που σώζει ζωές.

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον σάλο που έγινε με τη Ναταλία Γερμανού

«Έχουμε βάλει σκοπό να γυρίσουμε αυτή τη χώρα στο Μεσαίωνα κανονικά; Είμαστε σε καλό δρόμο. Να ξεκινήσουμε τα βασανιστήρια σιγά – σιγά, να έχουμε το “πίσσα και πούπουλα” στις πλατείες.

Βγαίνει ένας άνθρωπος, ο οποίος είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με αυτά που λέει, αυτός ο άνθρωπος ρισκάρει τη ζωή του για ανθρώπινες ζωές ρε γαμ@το. Αυτό δεν είναι πιο πάνω από οποιαδήποτε δεξιά ή αριστερά; Για τη Ναταλία τι προτιμάτε; Να έχει καλεσμένη τη νικήτρια του The Bachelor;», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Έξαλλος ο Κανάκης με τον Πορτοσάλτε - «Η συναισθηματική σου νοημοσύνη βρίσκεται υπό του μηδενός»

Στην 10/11 εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Αφορμή στάθηκε μια δήλωση που έκανε για την τραγωδία στην Θεσσαλονίκη, όπου ασυνείδητος οδηγός χτύπησε διανομέα και τον εγκατέλειψε στον δρόμο.

«Υπάρχει βέβαια και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον. Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά» είχε πει τότε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ο άνθρωπος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε χωρις κόκκινο αφέθηκε ελεύθερος. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Και ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε ένα σχόλιο με αιχμηρή ματιά. Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά», σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.