Βασίλης Μπισμπίκης: Τι κατέγραψαν οι κάμερες στα παρασκήνια της παράστασης που σκηνοθετεί;

Απρόσμενη συνάντηση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλης Μπισμπίκης: Τι κατέγραψαν οι κάμερες στα παρασκήνια της παράστασης που σκηνοθετεί;

Μετά το ερωτικό του ταξιδάκι με την Δέσποινα Βανδή στην Ιταλία (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψε στην καθημερινότητά του. Ο ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση με τίτλο «Άνθρωποι και Ποντίκια».

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, στο «Cartel Τεχνοχώρος» βρέθηκε για να παρακολουθήσει την παράσταση αυτή και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής απόλαυσε τον ηθοποιό επί σκηνής και στο τέλος της παράστασης βρέθηκε στα παρασκήνια για να τον συγχαρεί αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μάλιστα, μοιράστηκε το εν λόγω στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram και όπως θα δεις και οι δύο άνδρες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Βασίλης Μπισμπίκης

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το Άνθρωποι και ποντίκια (τίτλος πρωτοτύπου: Of Mice and Men) είναι ένα μυθιστόρημα (ακριβέστερα μια μεγάλη νουβέλα) γραμμένο από τον Αμερικανό βραβευμένο με Νόμπελ συγγραφέα Τζον Στάινμπεκ. Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1937 και αφηγείται τις εμπειρίες του Τζωρτζ Μίλτον και του Λένι Σμολ, δύο εργατών αγροκτημάτων που περιφέρονται σε αναζήτηση εργασίας στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Οικονομικής Ύφεσης στις ΗΠΑ.

Ο Στάινμπεκ βάσισε το βιβλίο πάνω σε δικές του εμπειρίες, όταν εργαζόταν ως έφηβος πλάι σε μετανάστες κατά τη δεκαετία του 1910. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το ποίημα του Ρόμπερτ Μπερνς «To a Mouse».

Παρά το ότι το έργο διδάσκεται σε πολλά σχολεία των αγγλόφωνων χωρών, έχει αποτελέσει συχνά στόχο λογοκρισίας για «χυδαιότητα» και για κάτι που μερικοί θεωρούν προσβλητική και ρατσιστική γλώσσα.