Ξέσπασε η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Όταν διάβασα κάπου "η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου", νευρίασα»

«Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Όταν διάβασα κάπου

Το βράδυ της Τρίτης 16/11 στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 «The 2night show» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για τα σχόλια που άκουσε λόγω του ότι ο σύντροφός της είναι σκηνοθέτης στη σειρά.

Οι δηλώσεις της Μαρκέλλας Γιαννάτου

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι».

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ;

Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε».

Λίγα λόγια για την Μαρκέλλα Γιαννάτου

Μαριάννα Γιαννάτου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Χρήστου Τσάγκα. Μετά την αποφοίτησή της σπούδασε στη D.A.M.S. στο τμήμα της Φιλοσοφικής του πανεπιστημίου Uniroma3. Από το 2011 είναι μέλος του Φόρουμ της Αθήνας της Διεθνούς των Φόρουμ του Λακανικού Πεδίου. Επίσης, είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.